deleted77 inat yok diyor başka bişey demiyor bende eldivenle alıyorum zaten çok tüylü biri değilim
Tüy alma şeklimiz 🌵
kopuklukahve benim eşimin de çok kilı tüyü var bende söylüyorum ağda tras yap yapmıyor adam dediğin tüylü olur diyor
ketenprenses ayy yok çok şükür dikkat eder hep tertemizdir🙏🏻 Göğüs, sırt bacak hep alır
kopuklukahve en azından seninki temizliyor ben yalvarıyorum gel şu göğsünü sırtını omuzlarini temizle diye ama maalesef dinlemiyor sinir oluyorum 🤔
Jilet + Philips lumea (nerdeyse iki ayda bir alıp kendim lazer yapıyorum)👌🏻
Ortasekerlikahve yok gerçekten hakkını yiyemem.. Covid olduk kolumuzu kaldıracak halimiz yoktu yinede kalktı iki saat kıllarını aldı🤣
kopuklukahve e cnm temizliyorsa oda iyi. Benimde eşim de az tüy var ona ragmen hep tertemiz
Ezelinur Philips lumea ’yı ne kadara aldınız acaba fiyatı nedir??
Sarisin123_ canım benim aldığım zaman 1,500 ₺ idi ama şuan daha pahalı iki başlıklı pembe olan lumea benimki..
Kızlar ya konusu açılmışken ben 1 yıl boyunca lazere gittim. Aslında sorup araştırdım giden herkes memnundu. Ama benim tam bitmedi böyle çok azaldı ama kaldı yinede. Bir ya da iki seansım kalmıştı ki üstüne kuaförler kapandı biliyosunuz, hamile kaldım zaten. Şu anda sanki hiç lazere gitmemişim gibi eski haline döndü bebeğim küçük bırakamadığım için ağdaya gidemiyorum o yüzden mecburen jilet kullanıyorum. Aranızda benim gibi olan var mı? Acaba kullanılan makine ile alakası var mı yoksa hamilelik hormonları falan etkilemiş midir?