• ANKET
  • Tüy alma şeklimiz 🌵

Defnee oturduğum bölgece bir güzellik merkezine gittim

Mirinda Hangi güzellik merkezi olduğunu bilmeden hangi makinayı kullandıklarını bilemem .Instagram adresi varsa eğer güzellik merkezinin oradan hangi makinayı kullandıklarına bakabilirim

Gulhayat ilk aldığım zaman 15 günde 1 kullanıyordum sonra tüyler azalıp seyrekleştikçe süresi uzadı ayda 1 e düştü sonra 2 ayda 1

Ezelinur bu cihazda belli bi atım sayısı varmış sanırım . Siz kaç yıldır kullanıyorsunuz ?

Gulhayat evet atım sayısı vsr ben 3 yıldır kullanıyorum hemen hemen

Defnee Canim şu hesabada bakarmisin

Maviderm_esthetic

Makinalarına
          Alexander demisti bintanidik gitmiste 5 seansta bitmis esmer o kizda.

Tugceclk7 Esmerler için alexandrite önerilmez . IPL cihaz kullanmışlar zaten izleyince sizde anlarsınız dikdörtgen başlık ve atış sırasında ortaya çıkan ışık patlaması (turuncu-kırmızı) ıpl olduğunu gösterir 🤗

Tugceclk7 Çok şaşırdım esmerlere alexandrite yapılmaz ayrıca 5 seansta sonuç alması da çok olası değil 😅

Ompatii çok huyludur tiksinir hemen sonra benden soğursa o zaman napim

Blkz_07-01 gebelikten dolayı yarım bırakmama rağmen çıkmadı. Doğum yapalı 5 ay oldu. Çok az altbacaklarımda çıkıyor ama alınmayınca rahatsız etmiyor bile. Şimdi tatilde yandığım için kışın devam edeceğim

Byrsyd kılları kökten aldıktan sonra 5 gece yatarken sürüyorsunuz sonra ta diğer ki ay