Merhaba kızlar doğum kontrol hapı kullanıp hamile kalan varmı aranızda yüzde kaç koruma özelliği var 7 ay önce doğum yaptım prezervatifle korunuyoruz doğum kontrol hapı kullanmaya karar verdim çünkü kondoma güvenemiyorum bazen kaçak olabiliyor maalesef .Bebeğimi emziriyorum emzirirken hangi marka doğum kontrol hapını önerirsiniz

Yaren56 canım ben bebekten önce yasmin kullanıyordum ama hiçbir şey 100% korumaz seni bunu kimse diyemez yani ama ben 1 yıl hap kullandım eşim hiç korunmadı ben hapı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım mesela

minionss korunmadan ilişki yaşamışsın korumuş o zaman hap canım binde bir ihtimal hamile kalma şansı oluyor demekki yinede güvenmemek lazım dediğin gibi yüzde yüz koruması yok

Yaren56 ben 2 yı kullandm bazen unutup almadığımda oluyordu bir sorun yaşamadm kullandığım esnada evet hiçbisey yüzde yüz korumaz ama düzenli kullanmda koruyor bana göre en güvenilir yöntem hap kaçak hiç duymadım yani cevremde çok kişi kullanıyo bıratıgımın 2. Ayıda hamile kaldım yani sorunsuz emzirirken kullanılan haplar farklı ama bide adet görsende içmen lazm

Yaren56 cezarette kullanabilirsin emzirirken bende kullanıyorum bebeğim 2 aylık

Ceydagzlr17 benim eşimde eğer doğum kontrol hapı kullanırsam korunmak istemiyor zaten kondoma hem güvenmiyorum ikinci çocuğumada kondomla korunurken kaldım hep bi korku var içimde o yüzden dedim en iyisi doğum kontrol hapı kullanıyım

5 gün sonra

Yaren56 Aynen öyle ben kullanıyorum 6. Ay olsun bebeğim o zaman spiral taktiricam