Kilo problemi
KirmiziOjeli ben 1.58 im. 50 kg olunca tahta gibi oluyorum ne fazlası yahu
- Düzenlendi
Sedaa ayyy su erkeklerin kilo sevdası 🤦 bende 63 ile hamile kalıp 86 ile doğum yaptım kızım 18 aylık 50 kiloyum benimde boyum 1.60 hergun kiloma laf ediyor ele avuca gelmiyorsun
çocuk gibi oldun eee diyorum ne güzel herkes kızımı kardeşim zannediyor zaten yaşımda daha 22 yeni doğum yaptığım zamanki fizigimi arıyormuş doğumla birlikte 11 kilo gitmişti 75 falandım 😂 kayinvalidemde şimdi ne giysem yakışıyor onu kiskaniyor diyor spor ile birlikte kilo verdiğim için hiç sarkmam olmadı 😂
Sedaa aynen öyle bu en başından böyleydi bana dedi ki sevmediğim ot burnumun dibinde bitti bn seni almayacaktım oğlum şaf anlamadı dedi
Deleted9 bilmiyorum tahmin yürüttüm kendi boy kilomdan ve çvremdeki insanlardan yola çıkarak 😅 zaten dediğim gbi sporla şekillense orantılı şekilde kiloda alır aynı anda daha iyi olur
Gizzemm bunun için diyetisyene gıtsen daha iyi ama bana bir dönem gece yatmadan önce bebe bisküvisiyle süt içiyordum hatta uykumdan bile uyanıp canım cekıp atıstırıyordum kola çikolata bunlar kilo yapıyor ama saglıklı degıl işte
Guzel3 kız benimde 2 cocugum var, beni tanımayanlar kardeşlerimi gezdiriyorum sanıyor 😂 benimde yaş 26 ama 20 gösteriyorsun diyorlar 😂 minyon olmanın avantajı mı desem dezavantajımı bilemedim 😂 ben 56 ile hamile kalıp 66 ile doğum yapmıştım her iki hamileligimde de. Dogumdan sonra hemen 58 kiloya düşmüştüm, eşim de o halimi cok begeniyordu 😂 sonra zamanla hem dikkat ederek, hemde spor yaparak toparladim vücudumu, şuan hic dogum yapmamiş gibiyim. 😂 aslinda 55 olsam iyi ama cocuklara koşmaktan zayifliyorum ya, 53 kiloydum en son, şuan kaç kiloyum bilmiyorum 😁
Sedaa inşallah
KirmiziOjeli bu zamana kadar en fazla 48 kiloyu gördüm kilo aldığım zaman kalçamdan ve bacaklardan alıyorum zaten göbekten vs kesinlikle almıyorum
Gizzemm bn pekmez falan içtim işe yaramadı
Guzel3 amin canım benim, hepimizin evladını Rabbim korusun 😊 zor yani ne yalan söyleyeyim. Oglum 6 aylıkken kızıma hamile oldugumu öğrendim. Dünya başıma yıkılmış gibi hissetmiştim, çünkü istemiyordum. Oglum kolik bi bebekti ve 2.bebege bakacak hic gücüm yoktu, ama veren Allah kolaylığını da veriyor. Annem ve eşim cok cok yardimci oldular, hala da yardim ederler saolsunlar. Kızım 6 aylik olana kadar cok uslu bi bebekti, emzirip saatlerce uyurdu ne güzel 😂 ama oglum bebekliginden iitibaren şuan 26 aylık, hala zor bi cocuk. Ağlama krizi tuttumu susturamazsin 🤷♀️ kızım 13 aylik, bazen huysuzlugu tutsada genel olarak uykucu uslu bi bebek. 😂 eger bu da abisi gibi olsaydi delirirdim heralde 😜 bana kalsa oglum 3 yaşına girmeden ikinciyi yapmazdim 😂
Sedaa ya maşaAllah ne güzel buyumusler bile çok şükür kızının daha sakin olması iyi olmuş benim kızımda kolikti 6 aya kadar asla kucak disinda başka yerde durmuyordu ah çok zor günlerdi halada yapı olarak mızmız bir bebek hepimiz naziyla oynuyoruz iki tarafta da ilk torun bende 2 sene bekledim hanimefendiyi birazda ailecek simarttik 🙈 bende şu konuda avantajliyim annem karşı binamda oturuyor oda hep diyor düşün bir tane daha ben buradayken destek olurum diye gerçektende kızımda çok çok emeği var hala günlük gelir 2 3 saat bakar yada çıkarır biraz rahat rahat yemegimi temizligimi yaparım eşiminde işi çok ağır olmasına rağmen inan kızım her gece kalktığında benimle birlikte kalktı yeri geldi yemek yapamadım o yaptı yeri geldi temizlikte yardım etti onlara birazda guveniyorum yoksa sanırım daha cesaret edemezdim birde ben kızıma çok zor hamile kaldım esimdede bendede bir sorun olmamasına rağmen belki yine hemen kalamayacagim 🤦
Gizzemm Bende 163 boyunda 45 kiloydum yıllarca alamadım ama bu ramazan oruç tuttuğum için gece yiyip yattım iftardan sonra çok şey yedim aç olduğum için bi anda iştahım açıldı ve 7 kilo aldım şuan 52 kiloyum ama bence ilaç falan kullanmayı düşünüyorsan doktora git iştah açıcı hap falansana uygun şekilde verir