Kızlar 160 boyundayım 43 kiloyum çok değil 50 olsam yeter diyorum ama olamıyorum ben nasıl kilo alacağım kan değerlerim de gayet iyi gözüküyor var mı bildiğiniz takviye ilaçlar vitaminler falan?
Kilo problemi
Bir karışım var size tarif edeyim onu kendiniz hazırlayın faydasını göreceksiniz ve kesin kilo alacaksınız
1 kg tahin yarim kg pekmez 100 gram ceviz içi 100 gram badem içi 100 gram Antep fıstığı içi 100 gram yer fıstığı 100 gram fındık içi bu tuzsuz kuruyemisleri robottan çekin tahin pekmez ile karıştırın. Sabah öğlen akşam yemeğini yedikten hemen sonra 3 yemek kaşığı bu karısimdan yiyin 3 ay boyunca devam edin yaklaşık 8 kg ya kadar alırsınız. Bu karışımı çok arkadaşımız için yaptık hepsi de kilo aldı
Tahin pekmez yiyemiyorsaniz aynı kuruyemisleri balla yapabilirsiniz
- Düzenlendi
Gizzemm 160 boya 50kg fazla olmaz mı sanki? Sporla vucudu şekillendirmek sizin için daha mantıklı gibi
Gizzemm bnde 160 50 kg yim 5
Ay önce sezeryan doğum yaptım 65 kg ile doğurdum ama doğurur doğurmaz 54 e düştüm git gide de zayıflıyorum eşim bu durumdan çok şikayetçi sürekli kilo al diye baskı yapıyor😓😓🙁😭
Gizzemm benim boyum 1,59. Bende 53 kiloyum. Benim vücut tipime göre ideal kilom 55, eşimde bana zayıfladin diyor, kollarim bacaklarım incedir, belim de ince, kemiklerim mi ağır anlamadim. 53 kilo boyuma göre cok gelebilir ama bende öyle durmuyor, herkes cok zayıfsın diyor 🤷♀️ 2 cocuga koşmaktan zayıflıyorum heralde. Eşim hergün tatlı alıp geliyor, enerji al, kilo al diyor. 😂 ama senin kilon gercekten cok az kız, ne yapilir bilmiyorum valla. Doktora gittin mi, belki vitamin felan verir
Sedaa benim eşim bana 60 kilo ol diyor bende bidon gibi mi olayım diyorum ben öyle seviyorum diyor ama ben bi türlü kilo alamıyorum doktorada gitmedim
Memos0103 aynı benim eşimle yaptığımız diyalog 😂 eşimde bana 58-59 felan ol diyor, bende top gibi yerde yuvarlarsin artık dedim 😂 ben öyle seviyorum diyor 😂 bende yok ben böyle iyiyim dedim, en son 1 ay önce tartıldigimda 53 kiloydum, şuan kac kiloyum bilmiyorum ama bende git gide zayıflıyorum. Ama beni cocuklar zayıflatiyor kız. Oğlan 2 ,kız 1 yaşında, aksama kadar onlara koşmaktan yoruluyorum, hic oturamadan aksam oluyor bazen. 🙄
Sedaa benimde 1 oğlum var 5 aylık
Sedaa Allah bağışlasın
Sedaa bide ben kayınvalidemle oturuyorum onların yemeği bulaşığı temizliği ölüyorm akşama kadar
Sedaa aynı evde ama iki ay sonra kendi evime gidicem inşallah
Sedaa amin canım❤️
KirmiziOjeli ben 1.58 im. 50 kg olunca tahta gibi oluyorum ne fazlası yahu
- Düzenlendi
Sedaa ayyy su erkeklerin kilo sevdası 🤦 bende 63 ile hamile kalıp 86 ile doğum yaptım kızım 18 aylık 50 kiloyum benimde boyum 1.60 hergun kiloma laf ediyor ele avuca gelmiyorsun
çocuk gibi oldun eee diyorum ne güzel herkes kızımı kardeşim zannediyor zaten yaşımda daha 22 yeni doğum yaptığım zamanki fizigimi arıyormuş doğumla birlikte 11 kilo gitmişti 75 falandım 😂 kayinvalidemde şimdi ne giysem yakışıyor onu kiskaniyor diyor spor ile birlikte kilo verdiğim için hiç sarkmam olmadı 😂
Sedaa aynen öyle bu en başından böyleydi bana dedi ki sevmediğim ot burnumun dibinde bitti bn seni almayacaktım oğlum şaf anlamadı dedi