• Muhabbet
  • Happymom dan sinirlendim de geldim

Happymom i bilenleriniz vardır. Gebelik takip uygulaması forumu var filan orda biri cinsellik postu açınca filan lincliyorlar direk. Biraz detaylı bir şey sorsan ne ahlak kalıyor ne namus. Ama kaynana eleştirmek hakaret etmek serbest neyse beni asıl sinirlendiren dünden beri uyutmayan olay başka. Bir kadın başlık acti 2 gün önce 13 yaşında kız kardeşim 19 yaşında bir çocukla konuşuyormuş ne yapayım yazmış. Bir sürü insan akıl vardı uyardı ertesi gün kardeşimin babama söyledim bir güzel dövdü kardeşim de evden kaçtı yazmış yine herkes polise haber verin o daha çok küçük filan yazdı. Bugün de yeni bir başlık açmış babam kardeşimi o çocukla evlendirecek diye. Yine herkes polise giidn diyor ama kadın asla oralı değil namus temizlenmesi derdinde. 13 yaşında bir cocuk ya çocuk. Ve işin acı tarafı kız çocuğu o erkeğe çıplak resmini atmış yani işin içinde şantaj tehdit türü şeyler de var ama hala polise gidilmemis. Bu çocuk o adamla cinsel anlamda ne yaşayabilir ya daha çok küçük. Ve Allah korusun ama 14-15 yaşında hamile kalacak anne olacak. Dünden beri düşünüyorum o kızın halini adresini bilsem polisi aradım😔bir kez daha anladım bizim toplumsal sorunumuz cinsellik ya da o ne giymiş kısa etekmis bilmem ne değil ona gelene kadar binlerce hayat sönüyor 😔

Olalalalal şaka mı bu. Moderatörler veya uygulama sahipleri iletişime geçmeye çalışsa veya polise bildirme olayları falan olmuyor mu acaba .gerçi Bu söylediğim cok uç bişey yasal mı bilmiyorum . Of cok üzüldüm 😞

Olivetti kayıt olurken sadece mail adresi gidiliyormus ordan da kişiye ulaşmak çok zor. Açık açık yazdı kaç kişi bilgileri ver biz şikayet edelim seni hiç kat mayalım diye. Bir yorumda 13 yaş da bebek değil yazmış kendi de 18 yaşında hamile kocası askerde 😔

Olalalalal 13 yaşındaki çocuk evde ne gördü ne yaşadıda kendini dışarılarda başka insanlarda aradı bakalım. Adi şerefsizler. Çok üzüldüm.

Mayoneziseverim bir de kadın yazmış bizde ya düğün ya ölüm diye. Yani ne hayatlar var ya çok şaşkınım ben de hamileyim erkek bebeğe ama korktum kızım olsaydı nasıl korurdm diye.

Elifimmm benim bahsettiğimde kadın TV ye çıktığından bahetmedi keşke ciksalar da olay yargıya intikal etse. Benim dediğimde kızi evlendirecekler direk. Herkes memnun halinden 😔😔😔

Olalalalal kendi hayatı leş diye kardeşininde öyle olmasını istiyor belliki Allah akıl versin. Adminler IP adresini görebiliyordur eskiden adminlik yaptığım siteler oldu oradan biliyorum aslında ulaşılması imkansız değil ama karışırlar mı böyle olaylara sanmıyorum..

Olalalalal bunu yazan ya psikolojik sorunu vardır yada aile sorunludur bir baba kızını dövdükten sonra neden adamla evlendirecğini söylesin ki galiba bizim bilmediğimiz bişey var babası ondan evlendircktir eğer o çocuk daha 13*yaşında bir kızdan fotoğraf istiyorsa malesef kızla beraber olmuşta olabilir birde kız kaçmış ama kızın hayatı kararır malesef keşke birileri bulsa bu kızı çok kötü şeyler yaşamadn daha çok küçük🙁

Olalalalal Ay ben orda cevap veree veree öldüm altta kalıyorlar hala devam bence ugrasma fazla burasi en özgür yer

Olalalalal okuduklarıma inanamayıp defalarca okudum ve çok çok üzüldüm😔 bir abla kardeşine bunu nasıl yapabilir ya bide bir güzel dövdü falan demiş, kızın psikolojisi ne haldedir Allah yardımcısı olsun

Olalalalal umarım evlilik gibi bir durum olmaz ya kıza birşey olmasın böyle cahillerin çocuğu olmasın ya yeter gercekten 😟