Merhaba kızlar bugün benim doğum günümdu eş kişisi pasta almış gelmiş kapıda mum yakmış fln ama biz kapıyı duymamisiz kızımla geri söndürüp içeri getrdi pastayı yemek yedik geri mumları yaktık ufleyecegiz pastayı kızım 13aylik ayağıyla sehpayo tekmeledi mum takılı pasta sendeledi yere düşecekti refleks le tuttum pastayida çocuğumuda eşim hemen bana bağırdı adımla bende ne bağırıyor dedim snracfoti cekecekti gül dedi bu olaydan snra nasıl güleyim tmm çekme kalsın dedim şimdi ben mi suçluyum biraz dikkat etsene halı yanacakti dedi düşündüğü şeye bakın halı ben çocuğa bişey olcak diye korktum adam halı deedinde snra kapıyı carpti çıktı gitti lütfen objektif olun kimde hata var
Eş kisisi
Betlgokce sey ..cok bence cok sacma olmus ya bunun için günün mahvolması eşinin gitmesi falan 😕sana pasta getirmiş sürpriz yapıcakmıs kapıda, o kadar güzel seyler varken sacma seyleri gorup takılmışsınız . o panikle bagırmiş o da onun refleksi olabilir ,degilse bile bu kadar sürdürmenin anlamı yoktu. gel fotoğraf cekelim demiş anladıgım kadarıyla düzelmiş işte sende gülümseseydin gül demiş ne güzel niye orda takılı kaldın .sonra da halı yancaktı demesine takılmıssın .yansaydı daha kötü olabilirdi sizin ve cocugunuzun içinde.. yani sonunda patlamış gibime geldi. bos yere kavga etmişsiniz uzatmıssın
Sizde
Siz hatalısınız.
Rouge bakış açına yeminle hayran kaldım, bnde arkadaş gibiyim takılıp kalıyorum okudum da bnm davranışımda aynı arkadaş gbi olurdu ama hiç memnun değilim kendimden senn gibi olmak isterdim
bilemedimkii herseye takılarak anca kendimizi üzeriz. böyle kücük seyleri büyütmektense gerçek seylere takılırım. zaten herseye kavga cıkarırsanız artık kavgalarınız ne anlam bulur ne cozum ..aslında benim bakıs acım farklı degil ,olan bu .bazı seyler cok düzdür normaldir ama herseye anlam yükleyerek ,uzatarak konu derinlesiyor. ne olmus arkadas böyle takılarak cozume ulasmıs mı hayır .o kadar güzel sey yapmıs adam, onu gormektense kücücük normal seyleri anormalleştirmiş kafasında .panikle hepimiz bagırabiliriz 3 gün trip atsın ne değişecek. böyle bir bak ne kadar sacma olduguna refleks yani, bazen basit seylere basit bakmak lazım. ama o basit seye can sıkarak tüm günü gitti.bana nişanlım böyle yapsa ona sürpriz yapmak için bile düsünürdüm ,sonucta yapsam aynı yapmasam aynı .zaten yaptıgım güzel seyleri gormuyor ,baska kücük seylerden tatsızlık cıkıcak diyebilirdim .
Rouge hayır dediğin tamamiyle baştan aşağı haklısın bende yaptıktan snra o kdar pişman oluyorum ki ama olan olmuş oluyo bunu nasıl törpüleyecegm bilmiyorum ama törpülemem lazm bu sefer zten sen herseye trip atıp küsüyosun oluyo eşim bey tarafından anlık tepkileri büyütmemem lazm hayır bide bende anlık tepkiler verip bagırabilşorum karşıdaki yapınca neden büyüyo oturup sorgulamam lazm
bilemedimkii düzeltirsin canım cünkü kabul etmek en önemli kısmı ,sen kabul etmişsin ve sorunu biliyosun cozumede ulasırsın .tabi şöyle bisey de var, belkide böyle olmanın altında eşinin sana olan yanlısları vardır yani haklı yönlerin vardır bu tavrının altında baska bisey yatıyodur o zaman farklı..mutlu olmak için pozitif ortam yarat .benimde cok tripli oldugum zamanlar oluyor ama daha eglenceli bisekilde trip atarım yada laf sokarım dalasırım vs ,oyle hem zoruna gitmiyor hemde daha pozitif bisekilde düzeltiyoruz sorunları , sonrasında bende pişman olmuyorum .ve eger gerçekten canımı sıkarsam da cok tedirgin oluyor normalde öyle olmadıgım için hemen cozum yolu arıyor falan
Betlgokce Yanlış anlamayın siz hatalısınız yani böyle şeyleri büyütmeye ne gerek varki ölümlü dünya sevdiklerimizin kıymetini bilmeliyiz kimi daha kıymetini bilemeden kaybediyor ve kötü hissediyor. Sebebsizce kavga açtığı için. Biz kavga etmeyiz arada şakasına trip atarm çocuk gibi o da evin neşesi gibi eşim sever o huyumu. Kavga ettiysek eğer aklıma hep ölümlü dünya olduğu gelir birden üzülür kocaman sarılırım neden küçücük şey için eşimin kalbini kırayım ki kaç milyon insanın içinde bir onu sevmişim o da aynı şekil bir beni sevmiş yani bir birinizin kıymetini bilin gerçekten bugün varız yarın yokuz. 😔