Ysmnn122 Eşinizle nişanlıyken veya şimdi telefonunuza ne diye kayıtlı (ben nişanlıyken nişanlım Bey evlendikten sonra ❤️'mm)
bilemedimkii Ysmnn122 ben sinirlendikçe ismini değişiyorum 😂 ama şuanda canım❤️ diye kyıtlı😂 ondada hatun diye kayıtlıyım🌺
Fairytalee Ysmnn122 onda HANIM,bende EŞİM diye kayıtlı,o hiç değiştirmedi sadece nişanlıyken AŞK diye kayıtlıydım,ben moduma göre değiştiririm ara ara ama 😀
Brvnonk Önceden ne diye kayıt ettiğimi bilmiyorum ama sinirlenip ismiyle kayıt etmiştim hala öyle kaldı ondads ben ‘hatun’ diye kayitliyim
Memos0103 Brvnonk hah aynı bn bende balım diye kayıtlıydı bnde onda hatunum diye kavga ettik bn sinirlendim adıyla kaydettim kendide oğlunda dolayı aslanım yazmış😂😂öyle kaldı
deleted77 Ysmnn122 bununla ilgili 162737482992. post ama olsun 🙈😅 Bende Loçkam 💫 onda Hayatım 💫 olarak kayıtlı 6 yıldır hiç değişmedi hep aynı 🙏🏻💃🏼🤍
Sexyhatun Eşimde Güzelim diye kayıtlı yıllardır böyle sevgililerimizden beri bende de suan Aşşkkkıımm❣️ Diye ben ara ara değiştiririm sıkıldıkça 😂
Sonbahar Ysmnn122 Bizim de eşimde 😍Kurban olduğum 😍diye kayıtlıyım yıllardır öyledir aynı bende de eşimin numarası ❤️Sonsuzum❤️Diye kayıtlı
Memos0103 Brvnonk bnim koca biraz inat bn düzeltmeden düzeltmez bnde hala kırgınım o yüzden hiç düzeltmeye niyetim yok