deleted77 Ysmnn122 bununla ilgili 162737482992. post ama olsun 🙈😅 Bende Loçkam 💫 onda Hayatım 💫 olarak kayıtlı 6 yıldır hiç değişmedi hep aynı 🙏🏻💃🏼🤍
Memos0103 Brvnonk hah aynı bn bende balım diye kayıtlıydı bnde onda hatunum diye kavga ettik bn sinirlendim adıyla kaydettim kendide oğlunda dolayı aslanım yazmış😂😂öyle kaldı
Sexyhatun Eşimde Güzelim diye kayıtlı yıllardır böyle sevgililerimizden beri bende de suan Aşşkkkıımm❣️ Diye ben ara ara değiştiririm sıkıldıkça 😂
Sonbahar Ysmnn122 Bizim de eşimde 😍Kurban olduğum 😍diye kayıtlıyım yıllardır öyledir aynı bende de eşimin numarası ❤️Sonsuzum❤️Diye kayıtlı
Memos0103 Brvnonk bnim koca biraz inat bn düzeltmeden düzeltmez bnde hala kırgınım o yüzden hiç düzeltmeye niyetim yok
Merveyldrm Adı levent bende ♥️Levo’mm♥️ Diye kayıtlı çünkü benim levomm 😂🙃 Bende onda Mervemm ❤️ Diye kayıtlıyım.
Nimess Ysmnn122 en başından beri Sevdiğim♥️ Diye kayıtlı bi ara ismini yapmıştım ama kısa sürdü 🙈🙈 onda ben sürekli değişiyorum şu an hatun diye kayıtlıyım 🥰
deleted77 ZRaporu annemin motraları meşhurdur 😅 ben değişiklik olsun loçka olsun dedim kocada çok beğendi 😁🥳
Aysemlsema Ysmnn122 Bende ( Kalbimin Manzarası ) diye kayıtlı eşim. Oda beni ( Dünyalarımın Güzeli ) diye kaydetmiş. Bizde 9 yıldır böyle hiç değişmedi..😍😍
Esmeryarim Ysmnn122 Nişanlım da beni HAYATIM ♥️ diye kayıtlı Bendede nişanlım esmer olduğu için ESMER YÂRİM ♥️ diye kayıtlı 😊