Kizlar basurum var en hizli nasil gecirebilirim
Cok acil lutfen basurrr:(((
Benim de var😑 kabız olmamalısın ilerlememesi için canım, çünkü kabızlıktan doğuyor bu, bende acı yok şuan ama tuvaletimi zor yapınca yani kabız olunca kanıyor, acı yiyince kanıyor, acı yeme, ekmek yeme kabız yapar çok yersen, karbonhidrat yeme protein tüketmeye çalış, yumurta gibi, yoğurt çok ye kayısı çok ye kurusu da olur, kabızlığı önlüyor, yemene çok dikkat etmelisin, doktora gitmedim ben, doğal ilaç olarak saraçoğlundan dinledim çoban çantası çok iyi geliyormuş canım bende deneyeceğim yurtdışında olduğum için bulması biraz zor o yüzden, suda kaynatıp içiyorsun ama şuan tam aklımda kalmadı yanlış bilgi vermek istemem hemen araştır ve dene derim, bende dediğim şeyleri tüketince anında düzelme hissediyorum, inşallah ilerlemez
- Düzenlendi
Merhaba aynı durumu bende 20 gündür çekiyordum . 20 gün boyunca sürekli internetteki yorumlara dayanarak zeytinyağ ve viks sürdüm. ama geçirmegi yine acıuordu . Çözümü eczaneye danışarak buldum. 2 adet krem vermişti biri uyuşturuyor diğeri Rabat yapmanı sağlıyor. Bana kremler iyi geldi eczaneye danışabilirsin
Gizemkisi Merhaba canım bende de vardı ikinci doğumumdam sonra hepsi dəşarı çəkmışdı bana doktor sizde bilmiyorum nasıl deniyor ama yinede uazıyorum çaytikanı mumu yazdı valla beni o çok iyi yapdı bide çaytikanı yağı al ve şırınga ile içine arkadan içeri doldur ve uzan oda çok iyi yapıyor. ha bide şey vardı papaverin mumu ağrıyı kesiyor gün içinde tuvalete gitdiken sonra 2-3 defa 1 mum koya bilirsin. İnşAllah yardımcı ola bilirim.😘 Allah şifa versin canım.
Ya bende de hiç öyle bi problem yoktu hamileyken tam basur mu bilmiyorum genel şikayetlerini yaşamıyorum ama makatta çok küçük meme oluştu.Çok çok zorlanmam lazımki kanasın ama şükür pek şikayetim olmuoyr.Hamileyken olabilir dedi doktor bağırsal florası değiştiği için.
samire cokk tesekkur ederimm🙏🏻🙏🏻😘
Belada hamilelik yok ama neden cikti anlamadim birden oldu vok sanciliydi yine de cok tesekkur ederim🙏🏻🙏🏻