Kızlar merhabalar, az önce bir post gördüm de ona istinaden yazıyorum.ben sabahları arzulu olsam dahi teferruatim çok oluyor.kokuya karşı aşırısı hassasim.agiz kokusunu duyduğum an herşey biter.yada öncesinde diş fircalarim ,fircalattirrim.kendimi olaya veremiyorum.komidine sakızlar koydum şekerler koydum yok olmuyor.napicam🥺
Sabahlari 🤭
Krgn sabah yapma o zaman ☺️🤔
Krgn bende kalkar once dıslerımı fırcalarım sutyen ve camasırımı degıstırırım hemen seksı bısey giyerım agzıma bı sakız atarım vucut kremı surerım saclarımı spreyler tekrar yataga gırerım 😊😊
SansursuzKadin ben gözümü zor açıyorum kalkıp bunları yapıyosunuz tebrik ederim valla😁
SansursuzKadin Maslaah diyorum.sikayetim spontene yapan var mı ben mi çok takintiliym 🤣
[silindi]
Krgn bende özellikle hazırlanırm canım 😍 ağzıma çikolata gibi tatlı şeyler atarım bazen ciripciplak bazende giyinir öyle girerim yatağa geceyi daha çok severim ama sanahlari yapınca daha zevk alırım sanki her sabah yapariz ve ben hiç üşenmeden hazirlanirim sabahlari jartiyerlerim vardır onları giyinirim ve sürekli gecelikler alırım hep doymuyormm 🔥🔥
Krgn ay bnde o yüzden sabah HC hoşlanmam içim almaz
Krgn bizim sabah seksi biraz vurkac oluyor eşim genelde ereksiyon halinde olmuş oluyor zaten arkadan sarılıp sürtünüyor filan pek öpüşme olmuyor oral olmuyor. Direk sonuç odakli çalışıyoruz 😃
Krgn bende hiç sevmiyodum artık sabah sevişme olayımız bıttıde kurtuldum yoksa uyan diş fırcala zor ben söylüyordum aşkım agzımız kokuyor seni rahatsız etmek istemiyorum dıyordum tamam öpüşmeden sevişelim diyordu 😊
SansursuzKadin 😂😂 helal olsun vallah ben düşününce bile zor geldi şuan 😂
Krgn bende sabah meyve elma felan geitiririm eşimle yeriz bi bardak su içerim eşimle çikolata felan ağız koksu felan kalmıyo
Aaa29 🤣🤣🤣 bn erken kalkmayi severim
Krgn var cnm oluyor öyle esim benden once uyanıyor bazen mecbur o zaman yuz yuze gelmemek ıcın arkama gec dıyorum agız kokusu almayalim😬😬😆
Ceren1234 😆😆 ay ama ck guzel oluyor ınsan gune güzel basliyor