Sanırım burayı sadece öneri için kullanıyorum yine bı öneriyle fikir almak için geldim😅🙈
Düğünüm biraz erkene alındı nişanlımla farklı şehirlerde olduğumuz için de her şeyi önceden ayarlamaya çalıyoruz ki sonra pürüz çıkmasın velhasıl kelam hanımlar sizden sonbahar için güzel bir balayı yeri istiyorum fikirleriniz için şimdiden teşekkürler 🤗🌼

Kahvekolik karadeniz turu kesinlikle tek tavsiyem hem cok yer görüp egleniyorsun hem farklı mekanlarda farklı otel ve evlerde kalabılıyorsun ilerleyen zamanlarda zaten tatil için otelere gıtceksin hele bide cocuk oldumu zor oluyor gezıp görmek gap turuda olabılır fakat hava cok sıcak temmuz agustosta baygınlık gecirmeyin hiç eger alkol kumar tarzı seyleri seviyorsanız kıbrıs gezılcek yerleride var hem deniz hem gezmek diyorsanız kuşadası bodrum antalyanında koyları cok guzeldi her yer guzel bence fethiye cunda mugla cesme ama karadenizi tek gecerim orda yadadıgım keyifi hiç bir yer vermedi bana

KirmiziOjeli yaz tatili çok güzel olurduda işte düğün eylül de olacağı için bu şekilde oluyor fikirniz için teşekkür ederim 🦋

Ceren1234 çok açıklayıcı oldu gerçekten çok teşekkür ederim karadenize ayrı bı zaafım var 😍