Kızlar kızım 2.5 yasinda ateşi surekli çıkıyor 1 saat oluyor hastaneden geldiler eşimle antibiyotik başlamış doktor kızımın ateşini nasıl dusurucem yardım edin duş aldirdim fitil koydum 38.7 şuan

Sevallll alnına koltuk altına eklem yerlerine ılık suyla ıslatıp havlu koymayı denedin mi inşallah bi an önce düşer

Sevallll Oğlum 8 aylıkken benimde başıma geldi aynı şey günlerce ateşi düşmedi 40 a yanaştı gece gündüz nöbet tuttuk başında havale olmasın diye acillere götürdük tahliller verdik sonuç tertemiz çıktı antibiyotik verdiler dişten bile dediler sonuç 3 günün sonunda ateşi düştü ve döküntü dökmeye başladı yani 6.hastalık geçirmiş yavrum sizin de aklınızda olsun böyle bir ihtimal

Sevallll biz sürekli ılık suya sokmuştuk ve 5 saat arayla sürekli calpol vermiştik

Sevallll Bu gibi durumlarda evde ateş düşürücü bant bulundurun,çok işe yarıyor . Ilık duş aldır ,şurubunu veya fitilini ver ardından 2 bant yapıştırsan düşer . Gece de rahatça yatırırsın .

Sevallll Sadece bez kalsın altında soğuk uygulama yapın hızlıca düşecektir ateşi. Ama genelde 3 gün sürüyor dirençli ateş yinede düşmezse acile gitmekten çekinmeyin Allah korusun