• Muhabbet
  • Giyime karışan eş nasıl yola getirilir ?

Yola getirmek?😄İnsanların bazen belirli kuralları olabilir evlilik öncesi özellikle bu konuları konuşmakta fayda var ileriye dönük sıkıntı yaşamamak için…Eşiniz onaylayıp evlendikten sonra sıkıntı yaratıyorsa oda büyük bir sorun ama insanları değiştirmek zordur yapabilirsen de şimdiden tebrik ediyorum…😂

Tinkerbell seninle evlenirken böyle miydin ? Böyleysen kavga anında söyle beğenmiyosan evlenmeseydin şu an karışma hakkın yok diye.

Tinkerbell cok zor kafasına tas dusmesi lazım 😁 belki ona cekici gelmediğin zaman vaz gecebılır kendı haline bırakır ama düşüncesi x kişisinin karısı şöyle gıyınmış dıyeyse yani millet ne der dıye dusunuyorsa bu tur insanlar o baskıyı hep uygular basta alıştırcaktın canım şimdi cok zor yada otur konuş kendini kötü hissettiğini filan anlat iletişim kur kızcagına

Tinkerbell Anlamıyorlar bende aynı durumdayım açığım evlenmeden önce pantoln giymrme birşey demeyen koca evlenince değişti birde onun ailesiyle birlikte yaşıyoruz tayt bile giyemiyorum evliymisim millet neder namus derdinler etek bol kıyafetler giyincede yastirmiyorlar neler dedim sinirden deliye döndüm ama beni anlayan yok bıktım anlayacağın kayanam giyer annesi eşi ben gelinim kaynım var bekar gözü kayar diye maalesef böyle giyimiyorurim onlar uckurlarina sahip çıksa biz kadınlarda rahat etsek

Tinkerbell dikkate almıyorum geçiştiriyorum.. çok abes ise giyimim tabi ki de düzeltiyorum ama tayt üstüne uzun tişört vs giymeme bile karışırsa kesinlikle musade etmiyorum. Ay bi de demez mi 2 çocuk annesisin.. deliriyorum yahu. Henüz 29 yaşındayım ve çalışan da bir bayanım giyim benim için çok önemli bir kere ipleri eline verdim mi tamamdır yani dönüşü olmaz .. o yüzden kabul etmiyorum çoğu şeyi 😒

Saadet41 okurken sinirlerim bozuldu benim.. erkekler genel itibariyle böyle malesef. Eşlerini kapatıp eve tıkıyorlar.. disardaki mini etekli şortlu vs kadınlara kızlara da aç gibi bakıyorlar. Adalet bunun neresinde pardon ??

Tam da ihtiyacım olan konu.. daha nişanlıyız biz ama her gün kavga ediyoruz giyim kuşam için… 25 yaşındayım ne giyeceğimi bilmez oldum.. hafif diz üstü elbiseler bile kısa onun için… sebep soruyorum senin omzunu bacaklarini sırtını neden benden başka kimse görsün falan… çok mantıksız… kolumu görünce bişey olmuyorda omzumu omzumu görünce mi olacak… bana en başta demişti fazla açık sevmediğini.. ben de fazla açık giyinen değildim .. kisa düşkünlüğüm vardı oda fazla kısa giyinmem nolcak diye düşünmüştüm ama bu kadar olacağını düşünemezdim… akıl verin kızlar… giyim için fazla kavga etmek te yipratiyo beni .. çok yoruldum…

Deleted9 Aynen öyle canm ben hepsiyle ne tartışmalar yaptım genç anneyim 20 yaşındayım daha ama neyi nasil yapicagimi gayet iyi biliyorum ama el insanı iste anlamazlar

Anjeli96 böyle konularda nasıl yardım edilebilir ki 😕sen nişanlısın arkadas evli degisen hicbisey olmamıs evlenince de aksine..benim nişanlım da cok kıskanc ama ben ona basta söylemiştim ,zaten yerine göre nasıl giyinmeyi gerektigimi ben bilirim diye .böyle karışıcak biri degil .öyle olmasa nişanlanmazdjm .bana gore düsünce yapımız uyusmazdı .nişanlın basta söylemiş sana kabullenmişsin nasıl değiştirebilirsin ki artık

Rouge oda aynisini söylüyor kabullenmezdin diyor.. ama ben bu kadar olacağını tahmin bile etmezdim ki😑 genel olarak iyi anlaşıyoruz ama giyim konusunda kriz geçiricem artık… kabulleniyorum ama içten içe canım çok fazla sıkılıyor.. inciniyorum gibi..ve yıpranıyorum

Anjeli96 valla zor anlıyorum seni hele şimdiden ama işte ne denir ki ,nişanlanmışsınız o da basta sana söylemiş ,o zaman ya sen kendini değiştirmek zorundasın yada herseyi göze alıp onunla konusmak durumundasın.. benim nişanlımda cok kıskanc ama kıyafet konusunda karıssa bastan söylerdim ona .yinede mesela acık giyinince cıldırıyo ama kendi içinde ..önceden yolda yürürken kendince arkamdan yürüyüp kapatmaya calısıyodu yada giyme demezdi ama sınıfta ayaga kalkma durumum oldugu anda o zıplıyodu .mesela öğretmen bana kagıtları dagıt dedigi an benimki hocanın yanında bitiyodu ,bana otur otur derdi 😂😂cünkü biliyodu karıssa kızıcam..

Tinkerbell bizdede durumlar aynı eşim çok inat ama ben yinede giyiyorum beni dinlemiyosun diyo duymamazşıkdan geliyorum çoğu zaman sende öyle yapmaya çalışağırşığını koy giyerim karışma diye diye biraz kabullendi gibi ama diz altı elbise giyemiyorum bende 😕

Rouge iyi yapmışsın tavrını koymuşsun.. aslında bende eskiden öyleydimde.. o kadar uyumlu ikiliydik ki.. ruh eşim olduğunu düşünüyordum… bi tek sevmedigi kiyafetdi.. ben de bu kadar güzel bir çiftiz onun için bir fedakarlık yapayim dedim.. sevgili dönemlerinde böyle takılmıyordum.. nişanlandık sorunlar arttı, aileler bi resmiyyet gelince herşeye daha fazla takılmaya başladi..bu beni rahatsiz ediyor… eskiden hiç bir sorunumuz yoktu..fedakarlık yapa biliyodum..şimdi yapmak istemiyorum.. bir yerde tıkanıyo insan…😑

Anjeli96 anlamıyorum sen kendını bılmıyonmu oturup kalkmasını bılmıyonmu karıstırma canım gıyım konusunda hiç bir sekılde beni bu sekilde kabul edıyorsan et etmıyorsan keyfin bilir bu kadar basıt gıdebılırsın dıcen benim eşim bir kere nişanlıyken bunu yaptı bana omuzu acık bir tşörtüm vardı içinede straplez bi badi giymiştim tşört ince diye bana gıt degıstır yoksa cıkarmam seni böyle dısarı dedı bende babamın yanına gıttım baba nasıl olmuşum bu şekilde dısarı cıkmamda senin için bir proplem varmı demiştim oda cok guzel prenses gıbı olmuşun sen kendını bıldıkten sonra bana laf söylemek düşmez demişti babam esımın yanında bu tabi bi kızardı bozatdı ses etmedi bidaha sana bısey demicem ne halin varsa gör demişti evden ayrılınca😁

Tinkerbell birşey sorucam her seferinde post açıp cevap vermiyorsunuz bunu sizde hep görüyorum bundan sonra postlarınıza cevap falan vermem yani.

Seleniko Gayette veriyorum her dakka telefon elimde gezemiyorum çok üzüldüm bakın şimdi kahroldum

Tinkerbell sizi çok iyi anlıyorum. Benim eşimde aynı. Düşünün yani evde bile açık giymeme laf ediyordu. Camdan balkondan görünüyor diyordu. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Artık alıştım yapacak bir şey yok