Noye boyle insanlari tersliyorsuniz ki bilmediklerimizide öğrenmiş oluyoruz hem herkezin dogal hakki herkez herşey sorar arkadaşlar

Rouge katılıyorum daha öncede kendi için post açmıştı çünkü

Yakomoz tersleme yok yanlıs olduğunu düşündüğümüz seyleri söylüyoruz. onun için yani postlarına bakarsan anlarsın ve ilk defa sormuyo yani o yüzden üstüne basa basa söylemiş olabiliriz

Rouge bende sizin gibi düşünüyorum bencede kendi için soruyor. -

(bu cevabım siizn için değil 10 ay korunmasız beraber oldum hamile kalmadım evliliğimin 10. Ayında hamile kaldım sürtünme yoluyla hamile kalınmaz bence

Naz12 kızlık zarıyla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü 2 senelik evliyim ve ilk gece kanamam olmadı doktora gittim alttan muayene etti ve hala durduğunu çok esnek olduğunu söyledi ve 5 aylık oğlum var bence hamile kalınır

bisadekahve ben bi yerde okumuştum spermler çok hızlı hareket ettiği için ve spermler 2 gün mü yanlış hatırlamıyorsam canlı kaldığı için olabilirmiş

Mutluanne evet canım kendi için soruyor ,kuzeni falan öyle bisey yok .yeni açtığı posta bakarsan anlarsın. bende bu postu gordugümde biran bosuna kafa yormustum,o yüzden söylüyorum

Hico kalınır bizimde başımıza geldi

Yakomoz evet katiliyorum bence de görünüş olarak tersleme olmuş arkadaşlar arkadaş sadece sizden sormuş siz tersliyorsunuz belki onunda sorunları vardır buraya paylaşmak istemiş

Hico kızlık zarı patlamadan hamile kalan var küçükte olsa hamile kalma sansi var

Hico ee heralde zaf kapalı değil yoksa nasıl adet kanı gelcek rahimden cok saskınsınzı cok 😂

Hico bu sürtünme olayi nedir anlam veremedim hic yasamadim direk icine bosaliyor esim ve iki cocugum vr bana da soylin ona gore esimi farkli yonlendrim