Bir sorum var kizlar tam iliskiye girmeden sürtünme ile hamile kalinirmi benim kuzenim yapmış ve hamile kalmış sizce doğrumu?

Naz12 ama bakire ben İnternete araştırdım sprem vajinaya boşalırsa kaliniyormus

Hico bakire olduğu için kızlık zarı vardır yani illa içerisine 1 2 cm bir şey girmesi gerek bence kalamaz zaten böyle postlar çok açılıyor ve çoğu kişi kalınmaz diyor

Naz12 bilmem ki sprem ler hareketli diyor doktor kizlik zari tam kapali değil mis küçük bir delik varmis ve vajinanin giriş yerine sprem braktignda kaliniyormus coo doktorlar konuşuyor öyle

Hico eğer delik varsa ve bosaldiysa oylelikle kalmış olabilir bilemiyorum

• Hico bunu yanıtladı.
          • Hico bunu beğendi.

Naz12 evt cnm kalmış işte teşekkür ederim bana zaman ayırdığın icin

Hico o kadar düşük bir ihtimal ki yani imkansıza yakın. Kızlık zarı bi engel zaten hadi o delik olsun sürtünme yoluyla dişarı boşalıyor o sperm içine kaçacak o minicik delikten gidecek de hamile kalacak. Yani bence olabilecek bir şey değil. İnsanlar normal içine boşaldığında bile hamile kalmadığı oluyor böyle asla olamaz bence

Mirinda evt ihtimal var kuzenim hamile kaldığı için ve doktor lar da söyledi hamile kala biliyorsun öylede vajinaya bosaldigi zaman ben doktordan da sordum oda söyledi öylede oluyormuş spermelr hareketli dedi oluyor dedi

Hico vajina girişine boşalırsa ,çok düşükte olsa ihtimal var .

Hico normalde imkansıza yakın fakat boşalma anında tam vajinaya boşalmışsa evet kalabilir

Hico sanırım siz kendiniz için soruyorsunuz vajinsmus probleminiz vardı yanlış hatırlamıyorsam, gebelikten önce bunu çözmeniz daha doğru olur 🙏🏻

Hico daha önceki postunuzdada kendiniz için sormuştunuz doktor önerisi olarak, neyse evet var öyle bir ihtimal yüzdelik oranı azda olsa oluyor

Hico madem doktora sordunuz doktor böyle bir açıklama yatı neden burda soruyorsunuz ki doğru mu diye?

• Hico bunu yanıtladı.

Hico ne alakası var neden rahatsız olayım ki? Kendiniz doktora sordum böyle böyle dedi diye açıklamışsınız zaten bunun cevabını verebilecek en yetkili kişi cevaplamış. Neden burda ‘doğru mu?’ diye tekrar sorduğunuzu anlamlandıramadım. Hani başına gelen var mı falan deseniz yine anlarım doktorun söylediğinin doğruluğunu teyit etmek istediniz heralde forumda

Mylove bu gökçe doktor doğru doyluyor bakire olsa yine hamile kaliniyor vajinaya sprem bosaliyorsa

Mylove evet haklısınız yanlış ifade etmiş olabilirim esnek olması da bi ihtimal döllenmenin gerçekleşmesi de hep düşük ihtimaller bunu söylemeye çalışmıştım.

Hico 1 sene boyunca gün aşırı ilişkiye girdiğimiz halde 1 senenin sonunda hamile kaldım öyle sürtünmeyle kızlık zarı varken flan ohoo spermler oksijenle temasta hakkın rahmetine kavuşuyor yani ya seni kekliyorlar yada başka bi durum vardır Allah aşkına doktorlar kesin bişey söylemezler ki zaten DNA sonuncunda bile %99.9 yazar %100 yazmaz onun gibi düşünün bir ihtimaldir ama imkansıza yakın ihtimal

bisadekahve doktorlar da yalan söylemez bence herkez de başka oluyor ne bilim ben doktor dan bilgi aldım birde buraya sorayım dedim ama doktor lar da yalan söylemiyor lar ben inanıyorum

Hico ben yaşan söylüyorlar demedim ki 💁🏻‍♀️ %0.1 ihtimali bile söylerler

• Hico bunu yanıtladı.
                            • Hico bunu beğendi.

bisadekahve kesinlikle bizde 1 bçuk yıl uğraştık sonra hamile kaldım kuzeniniz sizi kandırıyor olabilir mş çok çok zor bi ihtimal bakireyken hemde üstüne boşalınca hamile kalması

bisadekahve neyse olursa olur yani öğrenmek için yazıyoruz herkesin fikirleri başka ben birşey söyleyemem yinede teşekkürler

Hico niye atarlanıyorsun ki anlamıyorum sen post açıyorsan herkes istediğini yazmakta Özgür (rencide edici ayrıştırıcı hakaret vs boyutunda olmadıkça)

bisadekahve atarlanıyorsun diyorsun sanırım sen atarlanıyorsun ben bisey dedimi şimdi ne böyle konuşuyorsun ben teşekkür ediyorum yazıyorum sen yine ne söylüyorsun bana ne söylediyse onu yazıyorum siz ne konusuyorsunuz herkesin fikirleri aklı başka kim ne biliyorsa onu yaziyor

bisadekahve kuzenim yalan soyleyemez ben onunla doktora gitim doktor bana söyledi yanindaydim niye kaldıralım Allah Allah

Hico kızlık zarı gebelige engel degildir ama sürtünmeyle hamile kalınmaz ancak sipermi vajinaya boşalttıysa kalır oda cok zor bir ihtimal

bisadekahve bence kuzeni kandırmıyo arkadas kendi için soruyo diye düşündüm .kızmasının nedeni de bu olabilir ,ya böyle hamile kalmak istiyo yada kalmıs olma ihtimali var yoksa neden ısrarcı olsun ,doktorun söylemesine ragmen falan ama neyse farketmez herkes fikrini söylüyor sonucta

Hico E doktora gitmişsin kendi kulaklarınla duymuşsun. Seni tatmin etmeyen ne?

Rouge yani oda bi ihtimal diğer postlarına denk gelmediğim için ama dediğin gibi de olabilir

Mirinda kendimden biliyorum çünkü 5 senedir evliyim hic bir sekilde ilk iliskiden itibaren kanama olmadi 2 çocuğum var 😊 milyonda bir dedikleri bir sey gelmiştir başına muhtemelen 😊