Survivor12 Hm anladm canm
Şuan napiyosunuz?
Brvnonk benim çocuğum ile ilgili kararları kendileri alıyor bide dikleniyorlar sanki kendi çocukları bide görümüm demesin mi senden korkmadığım için anneme soruyorum diye yani çocuğa bişe yapacağı zaman annesine soruyor bana değil sanki kendi çocukları boğazlarım ben bunları yeminle bir değil iki değil insanı çileden çıkartıyorlar
Dolunayy ilk kaynanam korona oldu onla görüsmeden esim anneme birakdi beni. Sonra kendi korona oldu yani bir döngü icinde birseyler oldu 😅 hamile oldugum icin esim korkdu bebege birsey olur diye. Ama korkunun ecele faydasi yokmuş
Brvnonk şahsi fikrim evliliğiniz üzerinde ciddi düşünün eşinizin sorunları var belliki
deleted77 var kabul etmiyo bazen öyle bazen böyle bugün de bir tuaf iyi bana karşı anlamadm gitti iki senedir çözemedim hala bir iyi davranıyor anlatamam bişeyde yaomadm sonra yemekte bende konu açtım sen bı tuafsin hayırdır yenisimi var fln dalga geçerek benden geçti onlar artk fln filan ben sen ölsen bile yapmam gibisinden konuştu değişik değişik bnde konu açılmışken sorular sordum şaka gibi flnn adam yapmam etmem dio ama bı değişik bı anlamadm gitti
Brvnonk takmıyolar terbiyesizler
Brvnonk kaynanası çocukları özledi zaten kurbanı onlaa kesiyoruz bende 1 ay önceden geldim
Rouge aynen şükür atlattım hamileydim bide o sıra 🥲
Ortasekerlikahve Ben ayrı yapmazdım şahsen ondan sordum eşin nasi evde tek sensiz
Brvnonk aynen bende 21 yaşındayım ve gayet bakıyorum sanki ömrümüzde hiç çocuk görmedik biz
bisadekahve cok sükür ya bebişe herhangi bir zararı olmadı insallah
Rouge hamdolsun olmadı doktor antikorlu doğdu bebek dedi 😂 yarın da aşı olmaya gidicem bakalım ben Eylül de atlattım bebeğim şimdi 7 aylık oldu sütten bebeğe antikor geçiyormuş en çok onun için olacam
bisadekahve sevindim ya🥰bende iyilessem bir ,tatile gitmeden aşı olmak istiyorum nişanlım oldu ailesiyle tatile gidicek bile ben kaldım😂
Brvnonk öyle yapıyorum napim
Rouge yaa senin aşın ne zaman peki
bisadekahve 2 hafta sonra 😢
Rouge test verdin mi
bisadekahve verdim sükür korona degilim🙏♥️
Brvnonk kan versem mi diye düşünüyorum
Seraymesut35 niye kime
Rouge çok şükür balım 🥰 ben dün aşı oldum bugün ufak çaplı covid gibiyim inan yıktı beni