Sedaa 130130 bazen kese atarız birbirimize 😂 yok kız iliskinin sonuna doğru köpürtüyor, hoşuma gidiyor diyor. Bazen ahh ah şimdi küvet olacaktı der 😂😂
130130 Sedaa bak şimdi beni bir korku aldı. Yani ilk çocuktan öncede mi geri çekilme ile korunuyordun öyle oldu ilki
Sedaa 130130 yok canım ilk cocugu isteyerek yaptik. Doğumdan sonra geri cekilmeye başladik. Oglum 6 aylikken 2.ye hamile kaldim.
130130 deleted77 e uzatmayın tamam dedik anladık. Burda siz postlara müdahale etme hakkına sahipsiniz. Direk değiştirseydin o zaman yorum yapıp kaba olduğumu söyleyince kendni iyi hissediysen demekki diye bende dalgaya aldım hepsi bu kasma bu kadar
deleted77 130130 kibarca uyardım siz saygısızca alay etmeye devam ettiniz kimin kastığı ortada neyse iyi sohbetler diliyorum .
Sedaa 130130 aynen bizde kese severiz. Hele eşim bazen gaza gelip öyle bi keseliyorki vücudum kıpkırmizi oluyor 😂😂 biz küvette hic denemedik ya, o yüzden küvet hayalimiz var, 😂
Sedaa 130130 canım.ben kaldım diye,sende kalacak degilsin, yıllarca geri cekilmeyle korunanlar var ama ilk dogumdan sonra 2.ye hamile kalma daha kolay oluyormuş, o yüzden dikkat etmek lazim.
130130 deleted77 sanal alemi bu kadar dikkate almam kasmamda burayı gırgır şamataya kullanıyorum . Genelde direk degiştirirler insanlara nasıl kaba kibar olunacağı söylemekte bana göre kabalık. Sizede iyi geceler 🌙
130130 Sedaa biz balayında otelde denedik su doldurduk jakuzi vardı ama yok kayıyorsun içinde yapamadık yada biz
130130 Sedaa aynen bende öyle biliyorum ondan korkuyorum biz sevgiliyken birlikte olduk nerdeyse 6-7 sene öyle korunduk
Sedaa 130130 biz balayina da gidemedik. Ama eşimin sözü var, cocuklar büyüdügunde onlari anneme birakip gidecez 😂😂
130130 Sedaa ahahahah biz dügün yaptığmız yıl iki kez balayı yaptık bi Antalya ya tatile bide kış tatili sonrada yapamadık daha öyle güzel şimdide çocuk var cesaret edemiyoruz
Sedaa 130130 biz maddi açıdan sıkışıktık. Eşim ev aldı, babası yok. Dügün nişan bütün masraflari eşim karşıladi hep. Siz ne guzel 2 kez gitmişsiniz. 😊 bizde gideriz inşallah, maddi durumumuz şuan iyi ama cocuklar kücük diye gidemiyoruz 😂🤷🏻♀️
130130 Sedaa bizde bu sene ev almak istiyoruz. Evet o zaman borcumuz yoktu eşyayı az öz alıp gezmeye odaklı olduk. 2 sene çocık yapmadık izinlerde gezdik şehirleri. Araba aldık onun kredisini ödüyoruz