Azram sanis01 İnşallah olur🤗 bende bir buçuk senedir deniyorum olmuyor doktor hiçbir sorun yok diyor ama olmuyor nedenini bilmiyoruz.
Kelebekkkralice34 sanis01 rabbim umarim gonlune gore verir bende sen gibi hep erken yapiyordum hata bi ara umidim kestim 2 aylik gebe oldugum ortaya cikmisti suan iki cocugum vr bi kz bi ogln♥️😂
sanis01 Kelebekkkralice34 Allah bağışlasın kuzum 🤲😘 inşallah bende 2. Yi istiyorum ama bakalım kısmet olacakmı🥰
Balponcik sanis01 inşallah olur ama sen beklediğin adet günü test yap birde çok düşünmemeye gayret et streste çok etkiler bebek olmamasını
Beyzaaa sanis01 bende bu ay klomen çatlatma iğnesi kullandım inş bu ay tutar çok stres yapıyorum hep aklımda olucakmı diye 15 aydır olmadı çünkü folik asit 15 aydır kullanıyorum değerlerim çok güzel eşimdede sıkıntı yok ama olmuyor inş bu ay tutar 😒
Ompatii Bendede mantar enfeksiyonundan dolayi olmuyor galiba sürekli oluyor simdide adet gecikmesi yada erken gelmesi oluyor suan üc gün gecikti test yaptim negatif
Ompatii Gözüktüm ama yapabilecek bisey yok gelecegi zaman ilac kullan dedi ama hicbiseye fayda etmiyor tüp tikanmasindan korkuyorum
sanis01 Ompatii allah korusun cnm çok geçmiş olsun bende bartholin kistinden cekiyorum sürekli amaliyat bile oldum fayda etmedi bidaha yeniliyor olmadı başka doktora da gözuk cnm o belki baska birsey der ilac verir