Bosbeles Kızlar buraya yeni üye oldum happy mom dayım genelde burada neler dönüyor öyle gerçekten burada cinsellikle ilgili yazdıklarınızı normaldede bu kadar rahat konuşabiliyor musunuz çünkü bazı postlarda çok açıkça herşey konuşuluyor merak ettim 😱😱
kopuklukahve Bosbeles Bunda şaşıracak ne var ki? Hepimizin aktif cinsel hayatları var. Ben asla açık saçık yazmam ama yazanları okuyorum ve rahatsız olmuyorum. Siz bu kadar şaşkınsanız silin uygulamayı😅
Yorgunanne07 Bosbeles konuşulanları sen hiç yapmiomusun kadın kadına iki sohbetin belini kırıyoz isde
Bosbeles kopuklukahve rahatsız olduğumu mu yazdım?? İyi okuyun yazdığımı sadece normal hayattada böyle açık saçık çevrenizle konuşur musunuz dedim sonuçta hiçbiriniz kendi isminizle yazmıyorsunuz 😂😂😂
Kis_masali [silindi] ahahaha o zaten kaçınılmaz😂önce yadırgıyolar burayı,sonra başk bi nickle "Çok sevdim burayı,sayenizde ilişkimiz düzeldi vs. vs"oluyo. Alışkınız artık😂😂
[silindi] Kis_masali aynen 😂 buraya giren çıkamıyor bidaha bağımlılık yapıyor peride 😂 sürekli girerim sex hikâyeleri okumak çok hoşuma gidiyor 🔥
Bosbeles Kis_masali Okuduğumu da inkar etmiyorum ama şaşırıyorum ben burda gizli yazarım ama normalde hayatta kimseyle konuşamam utanırım sizlerde öyle misiniz merak ettim
deleted13 Bosbeles Evet çevremizle konuşuyoruz.En sevdiğin seks pozisyonu ne?Dün akşam seviştin mi?Nasıl seviştin?en sevdiğim sorular…Teyy Allam yaaa😏
Kis_masali Bosbeles kendimi çookklk yakın gördüğüm bi arkadaşım var,ikimizde konuşuyoruz her şeyi canım.
[silindi] Bosbeles normal hayatta tabiykide kimse kalkip yaşadığı seyleri anlatmıyor en ince ayrıntısına kadar burda sonuçta herkesn gizli bi kimliği var 🤫
Bosbeles [silindi] Aradığım cevap buydu ama öyle insanlar var benim iş yerimde bir kız sevgilisiyle neler yaptığını açık açık bize anlatırdı taksiciyle bile yaptığını para vermemek için falan neler neler
Memos0103 [silindi] valla bnde 1-2 haftalığım burada okuyunca yadırgamadım ama ilk başta şaşırmıştım bende 1-2 haftaya kadar bu cinsellik konusunda baya utangaçtım bu uygulayı indirince iki haftada değiştim resmen helede senin yazdıklarını okuduktan sonra baya özgüvenim geldi yaa çok teşekkür ederim kocam yanımda değil ama telefon da bile baya açılmış durumdayım😋😋😋😋😋
Bosbeles Rouge Ahahahha linç etmem ama happy kidste aşırı linçleniyorsunuz 😂😂😂 tabi normal hayatta anlatamadığım soramadığım şeyleri bende burada hiç tanımadığım insanlara yolda görsem tanımayacağım insanlara sormak konuşmak daha mantıklı 😂😂
Rouge [silindi] bastan söyliyim dedim , kimse yarın öbür sasırıp birini linç etmesin .yorulmayalım sonra linclere fırsat vermicez diye yaniğ😂