Rouge Bosbeles cogu kişinin işine yarıyor burası. insan tanıdığıyla konusamıyor hele ki bizim ülkede, buyüzden cogu kişi cinselligi bilmiyor yada yanlıs biliyor, o bakımdan cok iyi .hem kim oldugun bilinmiyor istedigini sor ,konus ne güzel 😂😂
Isimsiz123 Bosbeles ben daha hic yazmadim açik saçik ama yararli oluyor bence ve sırdaşim olan arkadaslarimla da konusurum acik acik ne olacak ki rahatsiz olunacak bi durum yok bence uygulamanin amaci o :) bence herkeees merak ediyor
Bosbeles Sedaa Ki severek evlendim yani flört dönemlerim utanarak öpüşmeler falan ahahahhs 3 yıl oldu tanıyalı evleneli 2 yıl bende demekki açılmam için biraz daha zaman var 😂😂
Sedaa Bosbeles biz görücü usulü evlendik, ve 3,5 yıllik evliyiz. Evlendigimizin ilk senesinde bu konular hakkinda konuşmaya baslamıştık. 😂
ZRaporu Bosbeles öncelikle hoşgeldiniz 💫 evet bazı şeylerin açık yazılmasından bende yana değilim ama kadınların rahatlıkla kız kardeş gibi birbirine destek olup her konuda dertlerini anlattığı bir platformda olmaktan mutluyum. 😊 Umarım zamanla siz de keyif alırsınız.🙃
Bosbeles ZRaporu Ayy çok teşekkür ederim ne kadar naif bir yorumdur bu 😍😍 Kesinlikle keyif alacağım gibi ❤️🙏🏻
saripapatya Bosbeles evet happy mom veya happy kids de böyl3 konuşmalar yeri oldugunu düsünmüyorum o yüzden böyle özel bir uygulamanin olmasi cok iyi birsey bence 🥰 burda rahat rahat konusabiliyoruz.
Mirinda Bende şeye çok şaşırıyorum happy kids’de bu kadar mutsuz, hayat enerjisi tükenmiş kadın nasıl bir araya toplanmış 🙄🙄 hep kayınvalide elti görümce postu biri sex dediği an hoop herkes ahlak bekçisi sanki o çocukları leylekler getirdi iki dakika bi bakayım diyorum ayyy içim daralıyor çıkıyorum valla. Yanlış anlama canım şahsına özel bir yorum değil
Memos0103 [silindi] valla bnde 1-2 haftalığım burada okuyunca yadırgamadım ama ilk başta şaşırmıştım bende 1-2 haftaya kadar bu cinsellik konusunda baya utangaçtım bu uygulayı indirince iki haftada değiştim resmen helede senin yazdıklarını okuduktan sonra baya özgüvenim geldi yaa çok teşekkür ederim kocam yanımda değil ama telefon da bile baya açılmış durumdayım😋😋😋😋😋
[silindi] Memos0103 ne güzel canım çok sevindim eşine karşı hep açık ol romantik oll çekinme hiç o senin eşinnn inşallah böyle devam edersin hep 🤩🔥
Memos0103 [silindi] inşallah eşim sürekili yanımda olmadığı için alışamadık daha ama burası harika bi yermiş gerçekten de baya açıldım
KirmiziOjeli GunduzGuzeli aynen artık pek linçleyemiyorlar ben de hemen post sahiplerinin arkasında duruyorum ve çoğunlukta öyle yapıyor gelişme var 😅
GunduzGuzeli KirmiziOjeli hayır ne gerek var onu da anlamıyorum. Peride ne biçim yer abov diye yazınca ne oluyor? Çocuğum var happy kids kullanıyorum. Cinsel bir hayatım var peride kullanıyorum. Adım sayar da kullanıyorum. Sana uymayan bir uygulamaysa sil gitsin, girme yani. Vallahi ben çok sevdim burayı ne güzel epey faydalı bir uygulama☺️
KirmiziOjeli GunduzGuzeli en çok laf edenler burayı en çok gizliden takip edenler zaten yoksa her konuşulanı nereden bilsinler? Bence de hem faydalı hem daha samimi bi ortam var 😀
GunduzGuzeli KirmiziOjeli aynen öyle. Buraya gelip her şeye bakıp dönüp kidste dedikodu yapmaya çalışıyorlar ama olmuyor artık. Müsaade edilmiyor orada da. Gelsinler de bir şeyler öğrensinler ben bayağı şey öğrendim buradan😁 Sözde açık açık yazılmasına laf ediyorlar. Tv kanalı mı burası neyi sansürleyelim😁
[silindi] Deleted9 Aynen canım öyle gerçekten de açıkça konuşabildgmiz samimi bi yer bende çok seviyorum ❤️