[silindi] canım söyle soyliyim en iyi cinsel organımız aslında beyinde bitiyor beynin kafan rahat olucak ben eşime tamamen kendimi bırakıyorum aman göbeğim büyük aman suram öyle buram böyle düşüncelerindn kurtulucaksn önce tamamn kendini eşine birak ve zevk almaya bak kadınlar erkekler gibi boşalmazlar bikere öyle bisey yok ama şöyleki nasıl yemek yerken doyuyosun yada terledgnde bi dusun altına girdiğinde bi rahatlıyosun veya tuvaletini yaptıktan sonra ki bi rahatlama hissi oluyo vajinal orgazm da buna benziyor o anki rahatlama gevşeme ve kasılma her kadında bu farklı oluyor ben mesela bi titreme gelir gibi bi rahatlama hissi oluyor ve eşimin üzerinde gel git yapınca eşim beni sert parmaklayinca bende sivi akıntısı oluyor akıyor içimden bişey az sulanmada farklı nedenlerden kaynaklanabiliyor doğum yaptiysanz eğer doğumdan sonra kuruluk olur he yok dersen ön sevişmeyi uzun tutun derim nekadar uzun olursa okadar iyi sevişin bol bol kendini eşine teslim et ıslaklık olur umarım açıklayıcı olmuştur 😊