[silindi] Kelebekkkralice34 acaba cisi içime kaçmış midir ayyy kızlar midem bulanıyor ay kusucam durun kızlar nasıl mideniz bulanmiyir banada bi taktik verinn 😭😭😭😂😂😂😂😂
[silindi] Geceyeyakisanbirkadin gerizekalı ben kendimde sayfayı kapatırım ne varki bunda veya atılırım ne varki bunda önemli olan sana laflarımı söyledim ve tatmin oldum bu benim için yeterli 😃
Kelebekkkralice34 [silindi] KIZLARR BU BI ERKEKTIR KENDINI BURDAA BAYANLARLA TATMIN EDIYR VAY SERFESZZZ VYY
Geceyeyakisanbirkadin [silindi] yiaa benim cnm hiç sıkılmadı ki senin yaptığın laflardan biraz daha yapsanaaaaaaa🤣🤣🤣🤣aşırı zevkli bir orospu ile tartışmakkk belkide pezevenk bilemedim
[silindi] [silindi] kız kuruyup ölcen be azcık azgin ol azcik kadın gibi davran erkekten bi farki olmayan kadınlar 😂
[silindi] [silindi] yok canım ölmem 😂 sen eşinn penisine dokunursan ayyy hatta ağzına alırsan mazallah çiş falan gelir hastanelik olma sonra sakın bide 😂😂
Geceyeyakisanbirkadin [silindi] yia sen benim şeyimdeki kıl bile olmazsın bence zorlama yetersiz karakterini🤣🤣😁😁😘😘😘