[silindi] [silindi] kız kuruyup ölcen be azcık azgin ol azcik kadın gibi davran erkekten bi farki olmayan kadınlar 😂
Geceyeyakisanbirkadin [silindi] yia sen benim şeyimdeki kıl bile olmazsın bence zorlama yetersiz karakterini🤣🤣😁😁😘😘😘
[silindi] [silindi] yok canım ölmem 😂 sen eşinn penisine dokunursan ayyy hatta ağzına alırsan mazallah çiş falan gelir hastanelik olma sonra sakın bide 😂😂
Kelebekkkralice34 [silindi] oral diyordaa zatem kendiisinde bulunuyorr picin bence o karisina aldirtmamis bizde acisini aliyi😂😂
delibirii Hahahah ayyy tövbe bu nası tartışma ölcem şimdi herkes birbirine sallıyo ama kim kime sallıyo anlamadım😂😂😂😂
KirmiziOjeli Rouge çok güzel ortam değil mi ama allasen inanılmaz ya az önce tarafını tuttuklarım bana da laf salladı 😂😂
Kelebekkkralice34 KirmiziOjeli KIZLARRR BU SAHSIYET KENDISI ERKEKTIRR BAYAN DEGILL ONA GOREE LINCLER YAGSINN😡
Rouge KirmiziOjeli 😂😂şimdi cekirdeklerimin fotosunu atıcaktım ama arada kaynicaz bizde. tarafımız belli de bizde yanıyoruz biz niye yanıyoruz onu anlamadım 😂😂