deleted13 Olivetti Bizi toplayıp engin bilgileriyle eğitsin nasıl fışkırıkçı olunur onu öğrenmek lazım asffjdhlfs😂😂😂
deleted13 Nietzsche Hahahah çünkü stres yönetimi var yoksa herkesin sorunu var önemli olan sorunlarla başa çıkabilmek.🌹
Lentlily Olivetti off varya kaç gündür giremedim buraya yine tamda gündemimdeki konuyu konuşmussunuz. Eşimi blr türlü ikna edemiyorum ole bişey olmadiğina hadş hadi tutma içinde diyo adam fişkırt diyo yok anam olmuyo bide utanmana gerek yok diyor hala bilerek yapmiyorum saniyor 😂
Olivetti Kis_masali ğ noktasından geliyor işemek değil diyorlar işte 😂 nerdeyse bu ğ noktası denen şey 😂
Nietzsche Olivetti o zaman bizimki yıllardır içimizde birikti doldu küflenmiştir su 😂 nasıl inanıyorlar anlamıyorum ya
Olivetti Nietzsche kadınlar olarak cinsellik hakkında bilgimiz o kadar az ve bastırılmış ki .. bu yüzden inanıyorlar . Benim de acaba mı dediğim zamanlar oldu açıkçası 😂
Nietzsche Olivetti bak fışkırtma diye bir şey olsaydı bunu ilk keşfeden sen olurdun😂😂 fışkırtma yok demiyorum var ama ,idrar o bildiğin işiyosun😂 bigün dene ,bol su iç biriktir yap 😂