Kbranur65 Kis_masali @deleted_4033 @Sexysempanze @KirmiziOjeli Olivetti Kis_masali @Rouge aklıma gelenler bunlar ama hepsinin yüreği çok güzel ❤❤❤❤
ZRaporu Olivetti canımsın😍 hatırlıyor musun açtığım bir postta seks gurusu seçilmiştin 😅 senin kaliteli seks yorumlarının eline kimse su dökemez 😙 şimdi kim neresini yaladı neresinden yaladı okumaktan gözlerimden kan akıyor 😵
Olivetti ZRaporu forumun haydar dümeni seçilmiştim birde aynı postmuydu 😂evet yeni sex postları bayıyor . Birde müstehcen nickler fotolar falan beni itiyor nedense 😂
Nietzsche ZRaporu adam sex yapmıyor muydu 😂ilk sexi kim bulmuştur acaba ,hadi gel bende bişey var senin şurana sokalımmı demişler 😂
Kis_masali ZRaporu şimdi herkesin gözünde sadece cinsellikle ilgilniyo olarak blirdim😂😂aslinda her konuya bilgim var arkdşlar😂😂😂
ZRaporu Nietzsche adam fikirleriyle anılıyordu şimdi bir ortamda bana Nietzche deseler seks gelir aklıma 😁
Kis_masali Nietzsche 😂😂😂😂😂çok güldüm ya😂😂niye vajinaya sokmuşlar direkt ki acaba başka delik yokmuymş😂
Nietzsche ZRaporu hahaha bu konuda haklısın. Geçen kidste cinsellikle ilgili post vardı biri beni etiketlemiş hemen 😂çoğu kişi Niçe deyince sexi hatırlayacak
Kis_masali ZRaporu 😂😂😂geçen bi yerde gezibirken niçe ismini gördüm yüzümde bi gülümseme oluştu istemsz😂