Jasminaa Geçen ay ilk adetim oldu bu ay gecikmem var doğum sonrası adet gecikmesi normal mi kızlar yardım.??
Zeey16 Jasminaa evet canm ilk ay 6 sında olmuşken 2 . Ay 11 inde olmuştum ebemiz düzene girene kdr düzensiz olabilirsin demişti ama tbikii siz korunmuyorsanız dikkt edin cnm
Jasminaa Kbranur65 geri çekilme ile korunuyoruz 3 aylık iğne bulamadık hiç biryerde diğerlerini de tavsiye etmiyorlar
Kbranur65 Jasminaa bizde geri çekilme ile korunuyoruz ama dikkat ediyoruz çok şükür bugüne kadar idare ettik hamilelik belirtisi yoksa korkma olabilir gecikme
SWiNDLER Jasminaa ben 6.5 ay önce doğum yaptım. 4 aylıkken ilk adetimj gorduum dahaada olamadım dün internet adet söktürücü video izleyip uyguladim bugün lekelenmem başladı naasil mutlu oldum anlatamam demin yine yaptım. Bide dene istersen
Jasminaa SWiNDLER Nasıl birşey acaba gerçekten mi ilk adetim oldu benimde 2. Adetim 3 gün gecikti korkuyorumda hamile olma ihtimalim mı var diye
SWiNDLER Jasminaa korkmayın düzensizlik oluyor doğumdan sonra hatta benim ilk adetim lahusa dönemindeki gibiydi kanamam baya vaardi. Oda 40 gün surmemisti lahosalgimda ondan diye düşündüm
Jasminaa SWiNDLER benimde ilk adetim çok kanamalıydı 5gün sürdü ama baya karaman oldu lonusalığımda 20-25 günde bitmişti benim de 40 gün sürmedi
Mirinda Jasminaa canım doğumdan sonra adet düzensiz olabiliyor hatta 1 yıla kadar normal diye biliyorum