Antisosyalmom NorthLight canım istiyor bazen benimde arada yapıyorum 😂 genelde eşim yapar sevişirken bana
Ysmnn122 NorthLight hamileyken oluyodu doğumdan sonra isteksiz gibi doğum oruçla birlikte 3 aydır olmuyor
Pcoslu1anne NorthLight Bekarken dus başlığıyla yapardım ya da elimle bir de titresimli masaj aleti vardi onunla kesfettim ilk klitoral boşalmayı
Geceyeyakisanbirkadin NorthLight yapıyorum🙈benim nişanlım Bulgaristan da ben Londrada iş gereği yılda 1 yada 2 ay görüşüyoruz tüm yıl da dayanamıyorum mecburen yapıyorum bide benim ki baya azgın o da duramıyor karşılıklı whatsappdan yapıyoruzz🙈🙈😁
Selale Geceyeyakisanbirkadin yaa bunu cok merak ediyorum cogu kişi yazıyor bunu wp da yapiyoruz diye onu nasil yapiyorsunuz?
Minnie Jartiyerli vajinal dus zararli diyorlar ama icine mi geliyor su..floran bozuluyor ve cok zor duzelen bisey.. benim bi merkeze uyeligim vardi orda jakuziye girmistim jakuziden akan suyu o sekilde yapmistim tabi cok daha guclu aktigi icin asiri zevk vermisti ama sonra floram bozuldu cok cektim
Turuncu NorthLight yılda üç defa falan yapiyorumdur. belki de beş ama arka arkaya 7 defa falan. alet kullanmiyorum yaparken eşimin beni izlediğini hayal ediyorum 😄 ayrıca tabi ki anneye sorulmaz böyle bir soru 👩👦👦
Yorgunanne07 Tanilli suyla yapıyorum malesef isdemezdim hep birdaha yapmicam diyorum ama.esimle birlikde oluyoruz herşey gusel o boşalınca kalıyor bende kendi kendime rahatlamaya çalışıyorum