Nietzsche Gizzemm meme ucu hariç anlattığın aynı biz işte ,bende beyazım heryerim mor. Gitsem darp raporu alırım diyorum 😂 bir de bazen şey diyor aşkım bu bacaklarının hali ne 😂hiç üzerine de alınmıyor
Gizzemm Nietzsche göğsümün ucunu koparacak diye korkuyorum valla 😂😂 eşim de hiç üzerine alınmaz hatta gördüğü zaman falan buraya ne oldu siye sorar bir de pişkin pişkin 😂
Acabakimm Gizzemm geçmese ne olucak ki kimsenin görmiceği yer benim ki morartınca görünce hoşuna gidiyodu 😄
Gizzemm Acabakimm kimse görmüyor da aynaya falan bakınca bir tuhaf hissediyorum kendimi birisi pembe birisi simsiyah duruyor 😂
Gizzemm Nietzsche valla ısırabileceğim mesafedeyse kolumu falan ısırıyorsa ben de bulduğum yeri ısırıyorum ama yok bacağımı ısırıyorsa yetişemediğim için şeyini sıkıyorum elimle zor bırakıyor koca değil evde köpek besliyoruz mübarek 😂😂
Gizzemm Sehoo dediğim gibi yani şu an öyle aşırı büyük değil göğsüm ama sarkık da değil sütyen takmasam bile dik durur ucu belli olmasa sütyen takmadan çok rahat gezebilirim yani
deleted77 Gizzemm cildine bağlı kaç gün olacağı 🙈 benim bayağı uzun sürüyor aşırı hassasım ve eşim pek sever morartmasını🙈😁
Gizzemm deleted77 bu sıralar boynumu rahat bıraktı çok şükür 😂 ne fondöten kapatıyor ne başka bir şey eve pat diye misafir gelse boynum mosmor ayıp oluyordu boynumu bıraktı göğsüme daha da fazla yoğunlaştı bazen diyorum ucu kopsa ne yaparsın diye yutarım diyor pislik 😂😂
deleted77 Gizzemm göğüs ucu en hassas olduğum yer kenarlara daha çok yoğunlaşıyor 😎 benim daha çok görünmeyen iç taraflarda olur 🙊 boyun falan olunca sürekli kapatıcı elde geziyor insan 😂
Sehoo Gizzemm yaa bebegın varmı gizem bnım ıkı tane evladım var hni doğum snrası kıllo alınır faln diyom yokk dahiliye gitcem saçlarmda doğum da sonra çok dokuluyoo 😒