Gmzm Kis_masali evet ben yepıyorum ne kadar beğenmezse de arada çıkıyorum ama biraz geciksem. Niye geldin gelmeseydin diyor
Kis_masali Gmzm aaaaa cok garip ya. Mecburiyetten geliyorum merakli değilim de🙄eşine citlatsan arada artik kendi evimde oturmak orda yemek,icmek istiyorum. Simdi oturmuycaz da ne zaman oturcaz falan desen. Anlar mi. Koan sana karşı nasıl peki
Gmzm Kis_masali kocamdan yana tek sorunum o ayrılmıyor işte anlatamıyorum da artık tak etti zaten ne yapsam beğenmiyor kaynanam keyfime göre de yapamıyorum zaten bazı yünler halsiz oluyorum canım hiç bşey yapmak istemiyor ama olurum inadına iş çıkartıyor
Gmzm Nietzsche Nietzsche zaten o bana da saçma geliyor ama anlamıyor da işte bu konuda idare et sabret diyip duruyor
Kis_masali Gmzm Allah bağışlasın canım. Bi an once kendi evinize gecersiniz insallah. Yeni gelin gelse bi an önce
Gmzm Kis_masali zaten bütün sabrım eşim için kendime şaşırıyorum ben böyle sabırlı bir insan değildim kesinlikle önce kızım sonra eşim için katlanıyorum ama kaynananı lafları ağır geliyor
Birisii Gmzm tamam kal de canım eşinin huyunu bilmiyorum ama işler çok kötüye gitmicekse bide öyle dene ayrı kalsın ne kadar kalabilirki
Gmzm Birisii yok aynı kelimeyi kullanmıyor artık ilk başta bilşey diyemiyorum yeniydim öyle diyordu olay büyüdü artık demiyor idare et sabret annen gibi diyor alttan alıyor bende susuyorum
Kis_masali Gmzm hee bak Allahtan gorumcelerin kolay koly gelmiyomus. Birden gelseler hepsi bir olsa falan. Tez zamanda ayrilirsiniz inş canm🌸