Twitter’da arkadaşının ifşasını görmek🙄
Nietzsche sormayın ya ve bana anlattığı kadarıyla hatırlıyorum annesi aşşırı dinine düşkün aşırı kısıtlayıcı derneklerden kuran kurslarından çıkmayan bir insan ve kızının oje sürmesine bile karışırdı ama kız tabi onun görmediği yerde abartılı makyajlar ojeler değişik giyim tarzlarıyla gezerdi. Demekki çok kısıtlamamak lazım hiçbir zaman
Yaa gerçekten etkileyici bir olay hele ki kapalıymış Allah kimsenin başına vermesin böyle bir olay düşmanım bile olsa istemem öyle birşey yapma amacı neymiş acaba
delibirii ay ben de merak ettim yaa
- Düzenlendi
Video ve fotoğraf daha fazla yayılmadan arkadaşına söyle canım sayfalarıda at mesaj atip kaldırtsin işler sarpa sarıyor çünkü.
strawberry ben yapabileceğimi yaptım zaten soranlarada sayfa ismini veriyorum o kadar gönderi arasından bulunması çok zor altlarda kalmış bide zaten
delibirii ya kızın akrabası ailesinden biri görüp olay çıkarsa ne var yani söyleseniz
strawberry söyledim diyorum zaten fake hesaptan attım görmedi daha ne yapabilirim. O kendini düşünmedikten, bu tehlikeyi göze alıp o fotoğrafları paylaştıktan sonra ben ne yapayım. Hiç atmayadabilirdim.
delibirii bence konuş haberi yoktur bu durumdan pislik insanlar Allah’ın dan bulsunlar
lgrth kız eskiymis 🤣