strawberry Video ve fotoğraf daha fazla yayılmadan arkadaşına söyle canım sayfalarıda at mesaj atip kaldırtsin işler sarpa sarıyor çünkü.
delibirii strawberry ben yapabileceğimi yaptım zaten soranlarada sayfa ismini veriyorum o kadar gönderi arasından bulunması çok zor altlarda kalmış bide zaten
delibirii strawberry söyledim diyorum zaten fake hesaptan attım görmedi daha ne yapabilirim. O kendini düşünmedikten, bu tehlikeyi göze alıp o fotoğrafları paylaştıktan sonra ben ne yapayım. Hiç atmayadabilirdim.
yesim631 tazeann kız Allah seni ben okuyunca @ikiprensesannes hortlatmıştır diye düşündüm hatta okurken yine eski post hortlatmış dedim kendi kendime senin hortlattığını hiç düşünmedim🤣🤣
lgrth delibirii kızın ifşaları var senin görüp atman mı sorun olacaktı😅 o yapmış sen görmüşsün ne olacak 😂
perimasali802_ delibirii bence konuş haberi yoktur bu durumdan pislik insanlar Allah’ın dan bulsunlar
tazeann yesim631 Eee hep o yapacak değil ya birazda ben yapayım 😂 bişeye bakıyordum bu çıktı karşıma dayanamayıp okudum sonucunu merak ettim postun sahibi cevap vermedi hâlâ da merakımdan çatlıyorum 😂