Gmzm Yaa gerçekten etkileyici bir olay hele ki kapalıymış Allah kimsenin başına vermesin böyle bir olay düşmanım bile olsa istemem öyle birşey yapma amacı neymiş acaba
strawberry Video ve fotoğraf daha fazla yayılmadan arkadaşına söyle canım sayfalarıda at mesaj atip kaldırtsin işler sarpa sarıyor çünkü.
delibirii strawberry ben yapabileceğimi yaptım zaten soranlarada sayfa ismini veriyorum o kadar gönderi arasından bulunması çok zor altlarda kalmış bide zaten
delibirii strawberry söyledim diyorum zaten fake hesaptan attım görmedi daha ne yapabilirim. O kendini düşünmedikten, bu tehlikeyi göze alıp o fotoğrafları paylaştıktan sonra ben ne yapayım. Hiç atmayadabilirdim.
yesim631 tazeann kız Allah seni ben okuyunca @ikiprensesannes hortlatmıştır diye düşündüm hatta okurken yine eski post hortlatmış dedim kendi kendime senin hortlattığını hiç düşünmedim🤣🤣
lgrth delibirii kızın ifşaları var senin görüp atman mı sorun olacaktı😅 o yapmış sen görmüşsün ne olacak 😂
perimasali802_ delibirii bence konuş haberi yoktur bu durumdan pislik insanlar Allah’ın dan bulsunlar