Denniizzz bende de o sorun var bende bilemiyorum çözümü varmıdır ki

• Bett bunu yanıtladı.
    4 gün sonra

nurnedim vallah eşim hastaneye de gitti geciktirici verdiler içti eşim hep istiğfar etti. Sonra kestik ilacı aynı değişen bişey yok.

Eşleinde erken boşalma sorunu olan arkadaşlar,ilişkiye girmeden önce eşiniz 1 kez mastürbasyon yapsın ilşkide daha uzun dayanabiliyor 2.ye oldumu.Bizde işe yaramıştı çok şükür şimdi öyle bi problemimiz yok

6 ay sonra

Denniizzz benim eşimdede var ve hiç hoşuma gitmiyor çözümü şöyle buldum kendimce bir süre yanına gitmiyom uzak duruyom ondan sonra işime gelirse gidiyom uzun sürüyor boşalması ama sık sık gidince yanına erken boşalıyo 🤷‍♀️

Esmerim canım her ilişkiden 10dk faln öce yesin Epimedyumlu Bitkisel Karışımlı macun cok iyi sabahlar sizin olsun 😂

Naime canım benim eşim bi ara hap kulandı 5 saniye faln suruyodu tabi ilişki için degil sperm sayısı eksikti. Hapları bıraktı halen övle devam ediyordu. Bu macunu yedi eskisindende iyi oldu vala Epimedyumlu Bitkisel Karışımlı macun her ilişkiden 10 15dk once pi yemek kaşıgı alsın artık kurtulabilirsen. 😂

bir ay sonra

Denniizzz benim eşimde vardı😓cok zor ve kötü bişiiidi,işi bitince beni unutuyordu,küsmelere başladım 🙈sonrada ilk hedefi beni boşaltmak oldu 😁boşalmasına yakın ara veriyorduk biraz sevişmeye devam ediyorduk ,sonra tekrar devam ediyorduk öyle öyle gecti bizimkisi ,şimdi birde ben mast yapmaya başladım 🙈kimine göre günah olabilir ama benim tercihim 😊o boşaldgında ben daha boşalmadıysam ,yada boşaldım ama devam etmek istiyorsam Mast yapıyorm,yanına uzanıyorm klitors uyarıdan cok zevk alıyorum,kendi kendime onun yanında yapıyorm ve cok da uzun sürmüyor boşalmam bu yöntemle 🤩bazen dayanamıyo oral destek çıkıyor bana 😁beni öyle izlemek ona cok zevk veriyormuş