Leyley Brvnonk lütfen biraz daha açar msnz o an ne oluyor mesela titreme derken ne gibi kusura bakmayın açık yazyrm yazdklrmı yaşyr msnz o an
Kis_masali Leyley ben de titreme,kasilma,bi de bacaklarima kramo guriyo. Nirmalde sulandigimin daha fazlasi sulanma oluyo
Ysmnn122 Leyley bende pek anlamıyom eşim çabuk boşalıyo hiç bişey anlamıyom bende sürünerek rahatlıyorum
ZRaporu Leyley yüksek bir yerden düşmüşsün gibi kalbinden aşağıya bir şeyler geliyor gibi yani bu pek anlatılacak bir şey de değil ya 😅
ZRaporu Leyley aaa gerçekten mi acaba iyi okusan mı acaba neye güldüğümü anlarsın ama anlamazsın şimdi sen ben sana söyliyim anlatamama güldüm yani Kendime 😉
ZRaporu Leyley burada yardımcı olmay çalışıyoruz ukala ukala terslemelere ne gerek var şimdi millet size nasıl zevke geldiğini boşaldığını mı anlatsın ???
deleted77 ZRaporu istedikleri cevabı alamayınca sebepsiz yere karşı tarafa yükseliyorlar kendilerini böyle tatmin ediyorlar.
deleted77 Leyley tam olarak neyi soruyorsunuz onu da anlamış değilim fakat klitoral orgazm oluyorsanız vajinal oluncada ayırt edebilirdiniz.
papatya02 Leyley ani bir kasılma oluyor sanki nefesin kesilir gibi zaten o hissi yaşamışsan bilirdin emin değilsin sanki olmamışsın gibi
ZRaporu papatya02 olmamış zaten milletin nasıl orgazm olduğunu merak ediyor kendi muslukları açmış kapamış sadece başka zevk emaresi yok 😂 (bu sefer gerçekten sana güldüm 😂 @Leyley )
ZRaporu deleted77 kendi nasıl zevk aldığını söylemiyor herkese tek tek soruyor sen nasıl alıyorsun diye belki de erkek ben ne bileyim 1 saat önce gelmiş 😏