Esmeryarim Kis_masali Bütün yorumlarda zaten ful seni görüyorum diyorum bazan acaba evde hiç mi işi gücü yok😂😂😂sürekli buralardasin
Mera3939 Esmeryarim sizi nıye bu kadar rahatsız ettı bu durum burada bir cogumuz forum sayesınde güzel bilgiler ve arkadaşlıklar edındık sizinn tabirinızle boş zmanınızı laf sokmak yerıne muhabbetlere dahil olsaydınız o 3 5 arkadastan bırıde siz olurdunuz
Esmeryarim Kis_masali Kalmadı beni hiç alâkadar etmiyo ama masallah her yere yetion bence artık evine dön birazda
Nietzsche Esmeryarim o sıralamayı biz ayarlamıyoruz , son sabitlenen veya son cevaplanan üstte kalıyor . Zamanla iner aşağı .
Nietzsche Bu arada forumda +18 ve cinsellik konuşmak serbest. Sizde rahatsız oluyorsanız ,zevk aletleriyle işiniz yoksa ,başlığı görünce girmeyebilirsiniz.
delibirii Esmeryarim neden önemsiz olsunki evlilik hayatında cinsellik, evlilik açısından gayet önemli birşey. Etrafından edinemedikleri bilgileri insanlar buradan öğreniyorlar. Sonuçta normal hayatta kimse oturupta bu derece cinselliğini insanlara açmıyor. Birsürü insan sağolun bilmediğim birçok şeyi burdan öğrendim meğersem hiçbirşey bilmiyormuşum benzeri postlar açıyor. Uygulamadan beklentiniz nedir bilemedim. O bahsettiğiniz üç beş kişide vaktini burada harcamayı tercih ediyor demekki boş zamanları var bende aylardır burayı kullanıyorum hiçte girip sorgulamadım neden insanlar vaktini burda harcıyor diye demekki boş vakitleri varki harcıyorlar
Esmeryarim delibirii bence bilmiyorum ama gereksiz artık zaten kapaticam ben ben bilmem ilişkiye girmeden önce makyaj yapıyoruz bilmem oral yapıyoruz vallahi inan artık midem kaldırmadı ki çevreme de Sordum öyle şeyler yapan da yok burası haddini aşmış bilmiyorum enazindan günaha batmam accaip amacı aşmış size iyi eğlenceler dilerim sadece hayır yani dert yuvasına döndü burası nyse
deleted77 Esmeryarim siz uygulamıyor olabilirsiniz fakat başka arkadaşların dikkatini çekiyor demekki sizi niye başkalarının hoş sohbet etmesi bu denli rahatsız etti anlamış değilim 🤷♀️ Sizde katılabilirsiniz 🙏🏻 Artı üstte kalma mevzusuna gelince hangi posta en son yorum yapılmışsa o en üstte kalıyor siz değiştirmek isterseniz yukarıdaki sekmeden yeniler, popüler vs.seçip bakabilirsiniz.
Kis_masali Esmeryarim evimdeyim canım yorma kendini. Kocami da evimi de coluk çocuğuma da yeterince yetiyorum. Niye bu kadar kastın anlamadm. Çok rahatsiz oluyosan girme yani. Zorlayan yok gir diye..
delibirii Kis_masali uzatmayıınn evinize dönün ne işiniz var buralarda aaa çok ayıp😂 7/24 ev işi yapıp evle ilgilenmeniz lazım 😂😂😅
Kendinibegenmis Kis_masali geçen postumda bahsetmiştim toksik tayfa diye aha bunlar işte sen şunu ciddiye alıp cevap yazdıkça ben delirdim hiç uğraşılmaz bunlarla bunlar evliliğinde cinsellikleri berbat olan kısım o yüzden bütün öfkelerini buralara kusuyorlar halbuki kocalarıyla eğlenceli bir cinsel hayatları olsa böyle mi olurlar 😂
ZRaporu Esmeryarim postu ben sabitledim. Üyelerin keyifli muhabbetini gördüğüm konuları ya da bilgilendiği, gebelik planlaması yapanların buluştuğu postları sabitlemeye tercih ediyorum genelde. Ve sabitlenen konular konuşuldukça üstte kalıyor. Siz hangi önemli konunun sabitlenmesini istiyorsunuz?
Nietzsche Mera3939 3,5 arkadaş olarak bizi kastediyor zaten. Biz burada post açan herkese bilgimiz ve deneyimimiz dahilinde yardımcı olmaya çalşıyoruz.
delibirii Esmeryarim yahu neden günaha batsın eşiniz sizin helaliniz kendinizide eşinizide mutlu edebilmek açısından makyaj yapıp süslenmek cinsel hayatınıza renk katmak monoton olmamak neden günah olsun🤷🏻♀️ Elin erkeğine değil kocanıza süsleniyorsunuz. Yapan yapar kendi tercihi
ZRaporu Esmeryarim uygulamayı silebilirsin buraya değerli vaktini ayırıp neden yazıyorsun bunları ki 😁 boş vaktin çok herhalde 😂
KirmiziOjeli Esmeryarim o kadar komiksin ki 😀bak şimdi sen uygulamayı sil ve sıkıcı ilişkinize geri dön
Nietzsche Esmeryarim siz tüm dünyanın,sizin gözünüzden ve bakış açınızdan baktığını mı sanıyorsunuz ?
ZRaporu Esmeryarim ben önemli konuları sabitliyorum diye bir şey mi yazdım yukarıda acaba? Siz Esmeryarim en önemli konular varken demişsiniz ya hani hangi önemli konular mesela onları öğrenmek için sordum soruyu?
Esmeryarim Nietzsche Evet farklı kişiler yokki aynı kişiler evirip çevirip aynilari gülüp egleniolar postuda en üste sabitliolar
Mera3939 Nietzsche evet farkettım gülüp eğlenıyoruz işte bır ınsan bundan neden rahatsızlık duyarkı ?aksıne ben böyle görünce mutlu oluyorum cvp veremesemde her postu okuyorum bılgım dahılındenise yardımcı olmaya calısıyorum bu kin bu öfke bu nefret nedir anlamıs değilm🤦♀️
Kis_masali Esmeryarim ayyy senin gibi biriyle diyaloga girmek istemiyorum. Cok basit ve gereksizsin. Allaha şükür herseye yetiyorum. Yazma bana bi daha..
Nietzsche Esmeryarim linçleyen ve olumsuz kişilerde hep aynı 😊kendi aralarında dönüp duruyorlar aynı boş laflarla