Hayatinzevki öncelikle eminim cok güzelsindir lütfen böyle düsünme🌸 kendi bedenini seversen bu dısarıya ,gorunusune ,havana da gecer .yasadıgımız sürece aynı bedende kalıcaz o yüzden sevmek zorundasın ve kendine bakmak da zorundasın. vucuduna, enerjine ne verirsen onu alırsın ,kendine bakarsan karşılığını alırsın .spor yap, kendine vakit yarat ne olursa olsun ,vakit ayır .burunmus gozmus onlara gelincede, her burun kücük olmak ,her goz büyük yada çekik olmak zorunda degil. sen neysen öyle güzelsin .gülümsemen içten olsun ,dişlerin bakımlı olsun , kıyafetlerin sacın özenli olsun hemen insanın havası degişiyor. sen kendini begenmemeye devam edersen önce ruhsal sonra fiziki daha cok cokersin. bunun yerine begenmedigin yerleri begendigin gibi yapmaya calıs ,istedigin gibi yap .okula gitmem gerekiyor vs hic farketmiyor ,yinede daha erken kalkıp zaman yaratıyorum ,tüm vücudumu fırcalıyorum ,susam yaglarıyla vs masaj yapıyorum sırf kendimi iyi hissetmek için .spor, egzersizler yapıyorum .yüzümün neye ihtiyacı varsa onu veriyorum ,aynı sekilde vucuduma da.. nasıl mutlu hissediceksem onu yapıyorum .bu bazılarına abartı gelebilir ama bana iyi geliyor .vucudum daha dinc saglıklı parlak oluyor ,mutlu oluyorum tüm hayatıma yansıyor. ve bakımlı göründüğün zaman ,kimse onun burnu söyle agzı söyle demiyor .bu herkese geciyor. kendine gerçekten haksızlık ediyosun