sanis01 Merhaba kızlar 🌼 Çok heycanlıyım yarın regli günüm hiç bir belirti yok yinede bilmiyorum belki strestendir düşünmekten ama geçen ay 11 haziran adet oldum ve düzenli adet olurum her ay 1 gün veya 2 gün önce olurum diger aya yani 16 nisan 14 mayıs 11 haziran regli oldum ve bugun hic kanamam gelmedi inşallah yarında gelmezse pazartesi direk kan vermeye gidecem son 1 gün kaldı yarında kanama görmezsem bence hamileyim 😍 dua edin kızlar bana ve rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲❤️😘 bu ay klomende kullandım yumurtalık büyümesi gelismesi için bakalım ilk kullanmama işe yarıcakmı doktor yumurtaliklarin gayet güzel ama 6 ay nasil hamile kalmadin bir sorunun yok dedi yinede bir klomen deneyelim bu ay dedi bakalım hayirlisi yarın ne olacak 🤲
Deleted6 herşey gönlünce olsun canım, bütün hamilelikler ilk Aydan belirti vermeyebiliyo, dualarımız seninle 🌼
leyla-12 sanis01 benimde adetime daha 1 hafta var inshalah bende hamile kalmisimdir ama hallen öyle belirtiler yok inshalah sizde kalırsınız bende inshalah aminn 🌺
sanis01 leyla-12 İnşallah canım bu ay ikimizde kalırız yarın kan testi verecem bende adet olmadım bakalim 😘🤲❤️
leyla-12 sanis01 inshallah olur canım Allah büyüktür benimde 1 yıldır olmuyor ve ayın 29 dan berili korunmuyoruz yumurtlama gunlerimi de degerlendirdim da 1 afta regl ime var bakalım ama daha öyle mide bulantisi yok daha inshalah ikimizde kalırız Allah büyük dua ediyorum senin içinde edecegim inshllah 🙏🙏❤❤😘😘
sanis01 leyla-12 Saol kuzum benim rabbim sanada nasip etsin inşallah kucagini boş birakmasın inşallah bu ay sende hayirli haberler alırsın 😘❤️😘❤️ ben yarın kan testi verecem adet olmadım büyük ihtimal hamileyim çünkü düzenli adet olurum ve her ay 1 veya 2 gün önce gelir hiç gecikme olmaz adetimde ve bu ay günümü geçti yinede olmadı inşallah bu ay sende hamile kalirsin kuzum😘❤️