Naz12 Beyazgul canım ağda ile alakası yok vücutla alakalı ben kuaföre gidiyorum doğru yapmalarına rağmen senin gibi batiklarim var tek çözümü lazer tamamen ciltle alakalı yani
Beyazgul Naz12 ay aynı sorun benim ablamda da var epilasyon büyük bi rahatlık zaten cok istiyorum gitmek inslh
Anilla Beyazgul Yani 20 günde bir 2 saatliğine eğer anneniz kayınvalideniz ablanız var ise Bebisi bırakacak bunun önüne geçin ben etek elbise giyemezdim ondan hariç agri yapıyordu 😶
Rouge Beyazgul agda bende asla batık yapmıyor .epilatör yaparsa yapar ama ben düzenli peeling ve fırcalama yaptıgım için uzzuuunnn zamandır böyle sorunlarım yok ,ne kullanırsam kullanıyım jilet, agda ,epilatör …
Beyazgul Rouge bende de sadece ağda batık yapiyor epilator flan kullaninca yapmiyor bnde şaşırıyorum ağda da neden yapıyor diye
Eftelyam Agdada ilk yapis bile olsa tuyler yumuyove deriyi delio cikamayor bir cogu oda batiga sebep oluyo agdanizi yapin cildin8z temizken yani kıl yokken batikli yerlere tersten jilet yapin bi sure sonra duzelir
Kevser99 Anilla merhaba benimde batık sorunum bar git gide çoğalıyor ya lazere gidiyordum deri altındakiler çıkıyor dediler şuan da hamile olduğumu öğrendim. E yapacam. Yarı da kaldı hiç etek felan giyemiyorum aynalara küstüm resmen 8 seans oldu ben gideli eskiye nazaran küçüldü ama hala bir sürü var siz lazerde kaç seansta kurtuldunuz batıktan
Kevser99 Anilla bende 8 seans gittim ama makine kadar da yapan kişi de öenmliymiş 5 seans boşa gitmiş oldum ve daha da çoğalmıştı alt bacaklarımda yoktu sonra dan oldu son 3 seans ta başa birimi almışlardı o çok iyi geldi ve hamile kaldım keşke doğal yöntemler olsa….
Birsusamannesi Beyazgul almak yerine koparıyor kırıyor olabilirsin geçenlerde bende kuaföre gitmeye üşendim dedim kendim alayım arka baldırı komple batıktı
Anilla Kevser99 ah keşke bitse evet yapan kişiyle de çok alakalı ama en önemlisi cihaz ? Soğuk üflemeli olan var buz lazer var sadece yanma islemi olan var ama hassas tenlilere asla önermem çünkü ben yandimm😂