Fatma evet canım hakkın var ben onu en iyisi bir yokluycam☺️ Teşekkür ederm cevabın için

Fatma orası öyle olabilir de aynı evin içine girince tanırsın derler ya öyle bi komleksti yani herseyde vardır bir hayır evlilik düşünüyoruz zaten

Esi bencede dene bi yada o seni deniyor olabilir ilk fırsatta ona izin verirsen daha önce sevgilin olmuşsa ve o biliyorsa yada bilmiyorsa da onun düşüncesi belki bu ola bilir her erkeğe demek böyle fırsat veriyor falan gibisinden hemen izin verme dene bencede

Esi evlenmeden önce erkekler kızları deniyor ama yapma bence izin verme

Hira bencede izin vermemek senin sigortan biz evlendikden sobra bana esim iyiki seni kolay kazanmadim istedyimi hayata gecirmedin diye daha cok sevdim bagladim dedi nekadar hislerim guclu olsada bi yandan istiyor bi yandanda ona istediklerini etmekde serbest olmadgini bilmek hosuna gitmisdi

Bende eşimi baya bir uğraştırmıştım beni tavlayabilmesinde😀 daha sonra bunun çok hoşuna gittiğini söylemişti

Fatma aynen canim inanki istedikleri herseyi verince aksine gozunde o kadarda vazgecilmez sanmiyo seni.siradan biri gibi oluyosun

Fidan bende az daha yaşıyordum eşimle sevgiliyken iyikide izin vermemişim

Hira bende evlendukden sonra
            Yasadim gordum cunki bi kac defa diline getirdi

• Hira bunu yanıtladı.

Fidan aynen benimde evlenmeye iki ay kalmıştı bizim şehire geldi eşya almak için aldık ben o ve küçük kardeşim 6 yaşında dedi evde kimse yok ne dersin hayır dedim evi döşüyorduk o sırada

Hira cok ireli gitmemek lazim.tabiki oksama opme olur nisanilik doneminde veya sevgili doneminde .ama inaninki fazlasi benimcin mide bulandiroyo anlik hislere kapilmamak lazim

• Hira bunu yanıtladı.

Fidan aynen öpüşme falan oldu ama başka izin vermedim

Hira bende fazlasına izin vermek istemiyorum sadece öpüşme ve okşama gibi onun dışında birşey yaşamak istemiyorum ve bunu sevgilime de söyledim

• Hira bunu yanıtladı.

Esi o ne dedi peki umarım anlayış göstermiştir

• Esi bunu yanıtladı.
                      • Esi bunu beğendi.