Fatma aynen canim inanki istedikleri herseyi verince aksine gozunde o kadarda vazgecilmez sanmiyo seni.siradan biri gibi oluyosun

Fidan bende az daha yaşıyordum eşimle sevgiliyken iyikide izin vermemişim

Hira bende evlendukden sonra
    Yasadim gordum cunki bi kac defa diline getirdi

• Hira bunu yanıtladı.

Fidan aynen benimde evlenmeye iki ay kalmıştı bizim şehire geldi eşya almak için aldık ben o ve küçük kardeşim 6 yaşında dedi evde kimse yok ne dersin hayır dedim evi döşüyorduk o sırada

Hira cok ireli gitmemek lazim.tabiki oksama opme olur nisanilik doneminde veya sevgili doneminde .ama inaninki fazlasi benimcin mide bulandiroyo anlik hislere kapilmamak lazim

• Hira bunu yanıtladı.

Fidan aynen öpüşme falan oldu ama başka izin vermedim

Hira bende fazlasına izin vermek istemiyorum sadece öpüşme ve okşama gibi onun dışında birşey yaşamak istemiyorum ve bunu sevgilime de söyledim

• Hira bunu yanıtladı.

Esi o ne dedi peki umarım anlayış göstermiştir

• Esi bunu yanıtladı.
              • Esi bunu beğendi.

Hira evet anlayış gösterdi ve kendisi de dogru olan bu dedi ☺️ Ama nasıl anlatsam bazen bu öpüşme vb gibi şeyler bile bana fazla gibi geliyor diyorum aciba daha mı sıkarlasam

• Hira bunu yanıtladı.

Esi canım 4 aydır bir ilişki yaşıyosun neden seviyosa sana dokunmak istiyosa evlenip bunu yapmıyo neden sevgililikte istiyo bunu bakın hanımlar kendiniZe deger verin asla bana göre evlenmeden bir erkegin size dokunmasına izin vermeyin unutmayın onların kaybedecegi hic bir şey yoktur ama sizin var sevgiliyken dokunur öper sonra bırakırsa kimse ona bişey yapamazda diyemezde benim düşüncem asla buna izin verme sevgilinin kız kardeşi varmı ? Varsa bir düşün acaba onun sevgiliyken kardeşinide biri öpse dokunsa izin verirmi bence vermez herşey vaktinde güzel ve özeldir deki mesela sevgiline bence bu dokunman hem yanlış hem günah bakalım sana tepkisi ne olacak sen ona sadece onu tatmin edecek bir şeymişsin gibi gösterme sana dokunmadan sevemiyosa zaten sevmiyodur sevmek dokunmaktan ibaret degil dört ayda bir insana nasıl güvenebilirsin bir insan nasıl dört ayda seni hemen öpüp dokunmak ister dört ayda bunu isteyen ilerde ne ister acaba hıı ayrıca tabi tek kalmak ister yoksa nasıl dokunup öper seni ...

• Sld bunu beğendi.

Ya arkadaşlar siz nasıl birbirinizin hayatına bu kadar karışabiliyor bu kadar müdahil olabiliyorsunuz aklım el vermiyor. Belki soruyu soran kadının sadece aklı karışık ama sizinle aynı dünya görüşünde değil. Yaptığınız tamamen manipülasyon. Mutlu olan bir ilişkiyi dağıtmaya kadar gidiyor bu yaptığınız. Fikir vermek bu değil.

nugget bencede benim erkek arkadaşım 5 sene arkadaştık ve bir senedir birlikte yaşıyoruz imam nikâhım var resmini yapmadık suanlik ve En mükemmel evli çiftten daha mutluyuz bir senedir Iki kere tartıştık bazı insanlarin bu düz mantık eski kafa zihniyetleri yüzünden böyle garip gözlerin üzerimizde olmasına mahkum oluyoruz ve 14 şubatta parmağıma yüzüğü taktı yani sadece sex objesi olarak görmüyor ve her insanın zihniyeti bir değil Ben onunla aynı evde yasamaya başlamadan önce bana böyle düşkün değildi ama şuan her şeyden herkesten sakınıyor isteklerimi yapıyor mükemmel hi ilişkimiz var çok da mutluyuz kim ne der diye yaşamayı bıraktığı zaman insan mutlu olur bu düşüncelerden çıksalar ne güzel olur sende çok güzel kısaca özetlemişsin

bence sorun şu insanların ne dedigini takmak bencede sacma ama dininin ne dedigini takmamak bence günah müslüman bir insan dininin gerektirdigi şeyleri gercekten müslümansa yapmalı dinin sana demiyoki evlenme sevme yada birlikte olma dinin sana bunu haram yapma helal bir şekilde yap buda bir şöyle oluyo hem allah katında hemde resmiyete karı koca olursanız zaten seven insan bunları yapar sonucta evlenince sevgi azalmıyo yine aynı şekilde seven insan yine mutlu olur şunu iyi bir şeymiş gibi göstermeyelim evlenmeden birlikte olabiliriz yani bunda ne var demeyin lütfen bu hic iyi bir örnek degil ayrıca burda sorununu yazıp yardım edilmesini isteyip sonrada düşüncelerini söylediginizde nasıl olırda böyle karışabiliyosunuz derseniz bence biraz sacma olur cünkü kendisi düşüncelerimize ihtiyacı oldugunu söylüyo Bu yüzden düşüncelerimizi söylüyoruz hı aslında dinin gerektirdigi şeyin cogu sizin yararınıza ve bunun farkında degilsiniz evet şuan herşey cok güzel ama yarın hic bir garantisi yok maleseff lütfen bu kadar herşeyi basitleştirmeyinn

Öncelikle hepinizin cevaplarına ayrı ayrı teşekkür ederim sagolun. Elbette ki her kişini düşüncesi fikri farkılıdır bu karakterinden kişiligden veya kendince deneyiminden kaynaklı olabilir ama burada bir digerinin düşüncesini saçma bulurcasına aşalarcasına konuşmak çok yanlış . Ben herkesin fikrine saygı duyuyorum konu üzerine bir çok kişi yorumunu yaptı sagolsunlar evet normal birşey diyen oldu bunda nevar diyeniniz oldu vb. Yanlış olup günah diyeninizde ... bizim toplumumuzda insan lafına bakan bir çok kişi var istisnasız bu böyle ne yazık ki ... ve degişmez gibi 😅😅
                      Ama şöyle de bir durum var hayat çok kısa insan sevdigi ve mutlu oldugu şeyleri yapmalı elbette haram şeylerden kaçınılarak , günaha da gelicek olursak keşke tek günahımız sevgilimizle yakınlaşmamız olsaydı

nugget Belli ki ne yapacağını bilmiyor buraya herkesten fikir almak için yazmış ha görüşleri farklı olabilir biz neden ilişkisini bozalım yada benzeri, kendi aklı fikri beyni yerinde sonuçta yanlışsa dinlemez doğru bulursa dinler, bizler sonuçta birşey yokken sorulmadan bişey yazmıyoruz, sorulmuş fikir verdik deneyimlerimizden.
                      Her fikir bir ilişkiyi bozma seviyesine getirecekse kimse birşey sormasın direk doktora yada ilişki evlilik danışmanına gitsin

Melisaa canım dinen nikâhımız var ama Allah diyor ki zina yapma biz gidip zina işlemiyoruz resmi nikah sadece kağıt parçası resmi nikahı yapsam düğünümü drrnegimi yapmam gerekir buna da ben hazır değilim imam nikâhımız var ve birlikte yaşamaktan çok memnunum 😊😊