Kizlar selam, sperm kokusundan asiri asiri tiksiniyorum hatta kusuyorum. Sizde de var mi bu durum? Agzima bosalmak falan yaptiramiyorum tabi cok istese de ama gobegime bile bosalsa o koku geliyor burnuma inanilmaz derecede midem bulaniyor kokusundan.. esim alinmasin diye soyleyemiyorum da baska bahaneler uretiyorum surekli ogurmekten canim cikiyor. Sizde durum nasil?

Minnie Açık açık söyle kötü bir şey yokki bunda. Bende sevmem kokusunu eşimde nefret eder🤣

Minnie e anlamıştır zaten tiksindiğini. Sevilecek bir şey de değil . Ama burda birisi yutmaktan zevk alıyormuş onun kocasınınki kokmuyor tadı da güzelmiş😂

Nietzsche yaa ne tatli bi kadinsin 😂😂😂😂 bende yutuyorum arada problem etmiyorum tadi idare eder iste degisiyor arada 😂😂

Bella- 💜 😂 ben hiç denemedim ,yapamamda ,düşüncesi bile ürkütüyor 😂tadını geç yapısı falan

Nietzsche ay kimmis o bize ders versin, ben kocamin spermini yutsam benim heykelimi diker herhalde 😀

Bella- kiz nasil degisiyor baharatli yiyince fln daha cok kokuyor falan gibi mi 😀😀 tuzlu basık ekşi peynir gibi bir kokusu var ayy bak yine kalkti midem..
              Valla ben cok saygi duyuyorum bu yutanlara 😀

ZRaporu ay evt dus aliyosun ertesi gune akiyor camasirina kokusu geliyor dusun kurtulamiyosun 😀😀

Minnie ay heykel falan dikmezler boşuna çıtayı arşa çıkarma daha ileri levele atlatırlar 😂

Minnie çokta şaparım ben öğğk karnımın üstünden eşim siler ona bile dayanamam ,tam alacakken lap diye geri göbeğe düşer ya 😂iğrenç bişey

Nietzsche ahahahahah eeeveet benimki silmez hatta ben silerim ondan yapis yapis neyse bundan sonra bende silmiyorum biranda gozum acildi 😀 ben niye siliyomusum ki

Minnie bazen çamaşırsuyu elime değince aynı koku geliyor burnuma çok iğrenç ya ikimizde sevmiyoruz eşim oyuzden çamaşırsuyu kullandırmaz hiç ama bende aşırı bi tiksinme yok

Minnie bende söylüyorum eşime Aşkım herşey çok güzeldi de bu kokuda olmasaydı diyorum gülüyoruz ikimizde 😂