Minnie 😂😂😂 iste bazen tatli bazen acimsi oluyor. Neye gore bilmiyorum.

Minnie ilişki biter bitmez sende eşini banyoya gönder yapcak bişey yok bazı erkekler anlamiyo yada tınlamiyo.

Minnie ahahah benim eşim kendi diyor bunun kokusu da iğrenç diye bende onaylıyorum gülüyoruz yapacak bir şey yok 😃😃😃

Minnie implanon ile korunduğum halde kesinlikle hep dışarı boşalır nefret ederim anında yok eder yoksa istifra edebiliyorum koku hassasiyetim var fakat olmasada bence o koku ve yapı olarak 🥴🤮
Tabi çok sevenlere saygım sonsuz 😅

Minnie hayır ben seviyorum. Hatta birikince yumurtalıklardan bile alıyorum o kokuyu .. eşime oral yapınca ağzıma boşal diyorum o da boşalıyor ağzımda tutuyorum. Bazen yutuyorum hoşuna gidiyor 😘

Minnie benim burnum koku almiyor mu acaba daha hic rahatsşzlik duymadım sperm kokusundan yani ole bi koku gelmedi bana

Minnie sperm kokusu nasıl bilmiyorum eşiminki gayet iyi kokuyor rahatsız edici bir kokusu yok ıslak kıyafet kokuyor 😂 ama ben de hiç yutmadım yapısından dolayı hiç ağzıma boşalmasına izin vermedim zevk suyu geldiğinde bile ağzımın içi yapış yapış oluyormuş gibi geliyor o midemi bulandırıyor

Gizzemm evet evet beklemis islak camasir tarzi bir kokusuda var 😀😀 ama size guzel geliyor demek o koku😀

Acabakimm ah çamaşır suyu kokusuna aşığım 😂 onsuz asla iş yapamam . Ama sperm kokusu da beni irite ediyor 😃

Minnie ben söylemeden ilk ilişkimizde eşim söylemişti kötü bi kokusu var diye ne zaman belime yada göbeğime boşalsa ilk o söyler şu koku çok rahatsız edici diye hatta kendisi temizlet boşaldığı yeri

Minnie güzrl geliyor değil de rahatsız etmiyor diyelim 😂😂 ama öyle çok soğun değil baya baya hafid bir koku belli belirsiz bir şey