Zoya Hakkıyla yapanın önünde saygıyla eğilirim,içiniz rahat ise şu konuşulan şeylere alınmayın bile.
Asker eşleri ve eşlerinin performanslari
deleted13 Alınma değil açıkçası tüm asker eşleri adına konuşmak istedim şimdi asker eşleri gelir linçleniriz diyorlar biri sizin eşinizin hatasini görmeden sirf asker diye aldatma konularindan bahsederse tabiki asker eşleri kızar kaldı ki ben kimim ki birini linçleyeyim haddime değil ayıp yani dedikleri şeyler eşi farklı meslekte olan tüm kadınlar ALDATILMAYACAK o zaman bende o zaman muhendislerde aldatıyor diyeyim bune saçmalık her meslekte aldatan insan vardir tabiki eşimden yana gönlüm rahat
Minnie bana sen veya siz deme konusunda bile tutarsızsın daha … belli ki yazarken çok gerilmiş ve alelacele yazmışsın 😂gelmiş burada edebiyat yapıyorsun 😃arkadaş atom filan parçalıyor galiba mesleğiyle bu kadar övündüğüne göre 😄 kocasının yatak performansıyla övünmesi bitti bu defa da meslekle övünmeye geçti 😂😂 gerçekten yazdıkça çoğu kişi gülüyor sana burda bence daha fazla yazma istersen… ha bu arada üslubunda ya da kelime seçiminde de öyle üst düzey bir şey yok yani sayın “ meslek olarak da üstün kişi”🤪🤪
Zoya Yaygınca bir kısımında bunlar mevcut bu gerçeği de malesef göz ardı edemem ,ben de az çok çevremde gördüklerime dayanarak söylüyorum ve asker polis eşleri gruplarına bir bakın aldatılmalarla ilgili postlara bu da bir gerçek ,istisnalar kaideyi bozmaz siz alınmayın ama hakkıyla yapmayanda çok var.
deleted13 Ben zaten demiyorum asker ya da polis yapmaz diye her meslekten yapan vardır bunun meslekle alakası yok ki karaktersiz olan her erkek kadın yapar turizmcilerde sehir disina yurtdisina gidiyorlar imkanlari var aldatmak icin sadece ornek veriyorum turizmciler eslerini aldatıyor demem akla mantığa uygun biseymi kendi eşimden yana sıkıntım yok benim sıkıntım genelleme yapılmasından
Zoya Sayı olarak diğer meslek gruplarından fazla olmamız ve aklı selim kişileri bu mesleğe kabul etmemelerinin de rolü büyük böyle olayların çoğunlukla olması ve göze batması kaçınılmaz.
Pisssttiii
Mrb spiral takmayı dusunuyor umda sert faln olunca içice kac mazmı 🙄🙄
Deleted9 Cips paketine gidenler ucuza gitmiş benim olduğum yerdeki öğretmenler daha zekiydi😂.