Kızlar 1 yıllık evliyim eşimle 4 yıldır beraberiz ve 3 yıldır eşim benden anal istiyor ama acır korkusuyla hep reddediyorum deneyen varmı çok acıyormu rtık bu konuda eşimi geri çevirmek istemiyorum
Konumuz anal 🙈
Kuzu aynı sorun bende de var bend burda bekleyeyim
Kuzu Asla yapmayacağım ve eşiminde istemeyeceği şeyler arasında. Sağlık açısından çok çok zararlı biraz araştırırsanız görürsünüz zararlarını. Eşinizede okutursanız sizin kötülüğünüzü istemez bence vazgeçer. Yani bilmiyorum asla yargılamak için demiyorum ama birleşim için vajina yaratılmış neden ısrarla anal yola yöneliyor insanlar? Oranın amacı belli 💩
kopuklukahve ben sağlık açısından zararlı olduğunu araştırdım eşimde sadece bir kere deneyelim diyor artık kırmakta istemiyorum bi kereden bişey olmaz heralde ya
Kuzu Siz bilirsiniz🤷🏼♀️
Yargılamak değil niyetim ama bence hak yolu varken bok yolu neden anlamıyorum valla ne yalan söyleyeyim ben tuvaletimi yaparken bile canım acyor ona hiç dayanamam bide ALLAH korusun ki ileride büyük abdestini tutamazsın bisi olur ölür boyu vicdan azabı
Kuzu Biz eşimle nişanlıyken 1kez denedik ama acısına dayanamadım ya çok ağladım, sonrasında da eşim bir daha istemedi zaten o halimi görünce
[silindi]
Kuzu
Merhaba,
Eğer eşin istiyorsa reddetme,
bir kere dene bence kendini kasarsan boğumlarda çatlama olur ve bir kaç gün anca toparlanır.
Eğer birşeyler kullanıyorsanız iyi oluyor o kafayla yapmak, birde eşinin seni güzel hazırlaması lazım bu durum için, kasılmadan yaparsan sende keyif alırsın:)
Kuzu eğer yapmak istersen anestol krem var eczaneden al uyuşturuyor orayi acı hissetmessin 20 TL fiyatı 😁😁😁
Biz de yapmak istiyoruz bi kez:// ama iki kere denedik olmadi … eşim çok dar çok kasiyosun kendini diyor:/ nasıl rahatlata bilirim kendimi?:/
Kuzu bir defa denedik evlendiğimiz sene acıdan ağladım. Sonrasında tuvalette de çok acı oluyo. Eşim hala ister arada yıllardır reddediyorum
Anjeli96 eşinizin orayı uyarması lazım önce. Genişletmesi lazım yani biraz eliyle. Kusura bakmayın açık yazdım biraz😂
Happykidstenjap teşekkür ederim canim
Kuzu sağlık sıkıntısı bir yandan birde ne kadar gusül alırsan al anal ilişkiye girdiğin zaman gusül kabul olmuyor tabi din görüşün nedir bilemem
Kızlar benim nişanlım da istiyor girdik googleye zarlarına bakalım dedik yazı işte ve bunu pekte zarlı olmadığını söylur hata faydaları bile varmış sizce ne yapmalıyım
Kelebekler teşekür ederim bilgi için deniyecem
[silindi]
Kuzu
Hem krem hemde içki eğer içiyorsanız güzel oluyor.
Kullanmıyorsanızda kremle devam edebilirsiniz