Kuzu eğer yapmak istersen anestol krem var eczaneden al uyuşturuyor orayi acı hissetmessin 20 TL fiyatı 😁😁😁

Biz de yapmak istiyoruz bi kez:// ama iki kere denedik olmadi … eşim çok dar çok kasiyosun kendini diyor:/ nasıl rahatlata bilirim kendimi?:/

Kuzu bir defa denedik evlendiğimiz sene acıdan ağladım. Sonrasında tuvalette de çok acı oluyo. Eşim hala ister arada yıllardır reddediyorum

Anjeli96 eşinizin orayı uyarması lazım önce. Genişletmesi lazım yani biraz eliyle. Kusura bakmayın açık yazdım biraz😂

Kuzu bende denedim cok acimisti son oldu ztn o. Benim esimde deli gibi istiyor ama bi arkadasim da hic acimadigini soylemisti. Guzel oluyormus onden arkaya arkadan one seklinde yaptiginda. Ben istemedigim icin hic rahat olmuyorum kendini rahat birakmak lazimmis.

Kızlar benim nişanlım da istiyor girdik googleye zarlarına bakalım dedik yazı işte ve bunu pekte zarlı olmadığını söylur hata faydaları bile varmış sizce ne yapmalıyım

[silindi] teşekür ederiöde ne gibi şeyler kullanıyorsak onu anlamadım krem falan mı yada kayganlaştırıcı

• [silindi]

Kuzu
            Hem krem hemde içki eğer içiyorsanız güzel oluyor.
            Kullanmıyorsanızda kremle devam edebilirsiniz

Kuzu ilişkiye girmeden önce şavman kullanın mutlaka iyi hazırlanın ki başka şeyler olmasın,anestol krem kullanabilirsiniz ve kendinizi kasmayın kasınca acıyor ve alıştıktan sonra acısı kalmıyor

• Kuzu bunu yanıtladı.
              • Kuzu bunu beğendi.
                • [silindi]

Kuzu Allah yeni doğum yaptıysan hiç verme şimdilik 😂 bekle bir kaç ay organların yerine otursun 😂

• Kuzu bunu yanıtladı.

[silindi] valla bir ay geçti artık kendimi hazır hissetmem de zaten bir iki ayı alır anca 😂😂😂

Kuzu biz arada yapıyoruz 4 yıldır evliyiz sanırm 2 3 defa olmustur canm aslında kayganlaştırıcu bir krem jel falan kullansan eşinde ilk biraz uyarsa hiç acı olmuyo

Kuzu biz 1 kere denedik onda da çok acıdı. Eşim ilişki sırasında istedi ama geri çevirdim sonra bidaha dile getirmedi🤷🏻‍♀️ ay çok kötü ya

Kuzu daha akşam yaptik🙈 biz akşam katajel diye kayganlaştırıcı jel kullandik. Gayet rahattı eşim parmağıyla biraz rahatlattı önce sonra girdi. Sadece ilk girerken acıdı biraz sonra alıştı