Kuzu eğer yapmak istersen anestol krem var eczaneden al uyuşturuyor orayi acı hissetmessin 20 TL fiyatı 😁😁😁
Konumuz anal 🙈
Biz de yapmak istiyoruz bi kez:// ama iki kere denedik olmadi … eşim çok dar çok kasiyosun kendini diyor:/ nasıl rahatlata bilirim kendimi?:/
Kuzu bir defa denedik evlendiğimiz sene acıdan ağladım. Sonrasında tuvalette de çok acı oluyo. Eşim hala ister arada yıllardır reddediyorum
Anjeli96 eşinizin orayı uyarması lazım önce. Genişletmesi lazım yani biraz eliyle. Kusura bakmayın açık yazdım biraz😂
Happykidstenjap teşekkür ederim canim
Kuzu sağlık sıkıntısı bir yandan birde ne kadar gusül alırsan al anal ilişkiye girdiğin zaman gusül kabul olmuyor tabi din görüşün nedir bilemem
Kızlar benim nişanlım da istiyor girdik googleye zarlarına bakalım dedik yazı işte ve bunu pekte zarlı olmadığını söylur hata faydaları bile varmış sizce ne yapmalıyım
Kelebekler teşekür ederim bilgi için deniyecem
[silindi]
Kuzu
Hem krem hemde içki eğer içiyorsanız güzel oluyor.
Kullanmıyorsanızda kremle devam edebilirsiniz
Kuzu ilişkiye girmeden önce şavman kullanın mutlaka iyi hazırlanın ki başka şeyler olmasın,anestol krem kullanabilirsiniz ve kendinizi kasmayın kasınca acıyor ve alıştıktan sonra acısı kalmıyor
Geceyeyakisanbirkadin analın mu faydaları varmış
[silindi]
Kuzu Allah yeni doğum yaptıysan hiç verme şimdilik 😂 bekle bir kaç ay organların yerine otursun 😂
Zeyneppppp teşekür eserim kasmamaya çalışacam
Kuzu biz arada yapıyoruz 4 yıldır evliyiz sanırm 2 3 defa olmustur canm aslında kayganlaştırıcu bir krem jel falan kullansan eşinde ilk biraz uyarsa hiç acı olmuyo