masalperisii Hellöööö kızlaaar 😂😚 En son ne zaman fan fini fon fon yaptınız 😂 Ben dün gece yaptım, baya güzel ve ateşliydi 😂🔥 Benim kociş dün arkadaşlarıyla alkol aldı ben emzirme döneminde olduğum için alamıyorum. Ondan baya iyi geçti 😂
[silindi] masalperisii Benim mübarek regl dönemim bi bitse hemen olacakta bitmek bilmiyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂
Ortasekerlikahve masalperisii yaklaşık 1 buçuk ay önce oldu adetliydim yapamadık sonra köye geldim kaynanamın yanına 1 aydır da burdayım bayramdan sonraya kalır bizim iş 🤣
masalperisii Ortasekerlikahve Oo my got 😂🤭 Zamanı gelmişte geçiyor bile yapın artık canım 😂 Sizin artık buluşmanızı düşünemiyorum 😂😂
[silindi] masalperisii 2 hafta oldu belkide geçmiştir artık saymayı bıraktım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂😂 garibim kocam iyi em azından bayram tatilinde hergün yaparız diye motive oluyor 😂😂😂😂
masalperisii CesurCivCiv Adamı mahvetmişsin yemin ediyorum 😂😂 Dönünce seni neler bekliyor olucak bilemiyorum artık 😂🤭
papatya_ masalperisii 2 gün önce oldu 😄ne ara olduysa boynumu da morartmış annemlere geldim ama neyle saklasam diye ne buyduysam bağlıyorum 🤦♀️
Pembetilki masalperisii hamileyim bi de aşırının aşırısı tavan 😄 millet hamileyken hiç birlikte olmaz ben daha azgın oluyorum 😄