Slm kizlar , adet olmama 3 gün var, bu ay nerdeyse tüm hamilelik belirtilerim var, oyüzden okadar emindimki hamileyim diye, hatta sevgililer gününde esime nasil süpriz yapcagimi bile düsünmüstüm😭😭😭 bugün test yaptim clearblue digital, 4 gün önce yapilan, negatif😭😭😭😭 sizce yarin gene yapmalimiyim yoksa kesinmidir sonuc😔

SamiYuseinov öyle yapcam artik, bu erken testler icin okadar güvenli diyolarkii 😔 umudumu yitirdim galiba

Bende geçen ay senin gibiydim 7 test yaptım adetim bir hafta gecikmişti kesin hamileyim diyodum hatta eşimin Doğum gününe nasıl sürpriz yapsam diye bile düşündüm ama adet oldum bu ay hamilelik hiç ama hiç beklemiyodum veee 4 haftalık hamileyim ☺️ Belki psikolojiktir seninki canım oluruna bırak sakın takma kafana

Emsal hayirli olsun canim🤩 Allah kucagina almayi nasip etsin insallah😍

SamiYuseinov öyle yapcam bugünde olmasa yarin yapcam gene test insallah, biyandanda korkuyommm gelcek diye🙈

Bide dün bikac damla kahve rengi lekelenme oldu, bilac damlada bugün, daha önce hic olmamisti böyle, sizde yasayan varmi bu durumu

Ceylanyil bende yasadim evet adetime dort gun kala iki uc damla oldu ve bitdi .test yapdim pozitif gosterdi🙈ama iki gunde bekliycem emin olmak iccin reglimi

Fidan hayirli olsun insallah canim😍 Allah kucana almayi nasip etsin insallah, bende dün test yaptim ama negativ cikti, bide dünden beri lekelenmeler her seferinde adet saniyom neyse hayirlisi diorum sonra bakiyorumki gene normal gene umutlaniyorum ufff nebicim biseymisss piskolojim bozuldu valla bu ay 🙈

Deryasss daha 4 haftalık olduğu için görünmez diye bakmadık doktorumla iki hafta sonraya randevu verdi o zaman bakıcaz inşallah şimdi görünmesi imkansız zaten alttan da sık sık baktırmak istemiyorum çocuğu görücem diye

Ceylanyil amin inşallah bir düşük yaşadım inşallah bunu kucağıma alabilirim allah hepimize yaşatsın bu duyguyu 🙏🏻🙏🏻🙏🏻☺️☺️

Emsal anladım canım bende gorunmedı 10 gün sona cardı sımdı cuma gıtcem

Emsal 7 haftalıkken git istersen kalp atışlarını da duyarsın çünkü 1 hafta sonra yine çağıracak