- Düzenlendi
Merhaba kozlar, bu platformda hep vardım hep okuyup arada gaza geldiğimde oldu. Bende bir konu açıp size katılmak istedim. Konuya şöyle başlayayım biz eşimle sevgiliyken sürekli sevişirdik arabada özellikle arada otelde oda ayarladık gizli kimse bizi görür korkusu olmadan saatlerce sevişirdik tabi birlikte olmazdık. O zamanlar onu o kadar arzulardım ki her buluşmamızda ıssız bir yer bulsakta sevişsek biran önce diyordum öyle oluyordu. Evlendik. Ama bu istekli bende söndü sanki. İlk geceden sonra ta bi canım çok acıdı hep bana yanaşacak diye kaçtım. Çünkü ilişki esnasında canımm çok acıyordu zevvk alamıyorum. Şimdi bir çocuğumuz var doğumdan sonra biraz iyiyim cinsellik te bu seferde sürekli kavga ediyoruz ve kavgalarımız da da ondan uzaklaşıyorum. Ahh ahh o eski zamnlr nasılda seviştirdik şimdi evliyiz rahatız ama hep kavgalıyız. Ama barıştığımızda da çok ateşli sevişiriz aynı filmlerdeki gibi. Sizin nasıl kızlar böyle özlemle andığımız özel anlatınız var mı hadı anlatalım da birbirimizi çoşturalım.