- Düzenlendi
Kuruculardan rica ediyorum post silinsin ben özelini paylaştım ama yanlış anlaşıldım özelim kalmasın
Kuruculardan rica ediyorum post silinsin ben özelini paylaştım ama yanlış anlaşıldım özelim kalmasın
Olivetti ahahhahahhaha, net aynını düşünüyorum 😎
Moonlight0 kafaya göre post silmiyoruz elim bir durum olmadığı sürece 🙅🏼♀️
Cevap vermezseniz altta kalır görünmez.
Benim anlamadığım ilk postun nasıl bir post olmasını bekliyorsunuz ki postuna bu kadar tepki gösteriyorsunuz
Happ Kids uygulamasından geldim daha ayrıntılı konuşulduğu söylenildi bu postta bende katıldım
Moonlight0 işte kidstekilerin gozunde burası birbirini coşturuyor, azdırıyor .böyle bisey yok demek istedik .burda tavsiye ,fikir alısverisi yapılıyor. ama bazıları yazılardan etkilendigini söylüyor ve böyle bir arayıs için geliyor post acıyor vs..
Rouge peki bu şekilde etkilendiğim için bu kadar tepki görmem ne kadar doğru üslup var üslup var happy Kids te o kadar konuya dahil oldum böyle bir tepki asla görmedim
Moonlight0 birbirimizi coşturalım diyene kadar bi sıkıntı var ona yardımcı olacağız sanmıştım ama olay farklı çıktı insanlardan bu yüzden ters tepki aldın 😅 Kocana burda azıp gitme bence onu ne kadar sevdiğini düşün eskiyi düşün gerekirse öyle git burda ki yazılarla gitmen ne kadar sağlıklı bilemedim 😇
Moonlight0 Burada detaylı konuşuluyor ama hiç birbirimizi azdırdığımızı görmedim🤣 varsa bir sorun halledelim fikir verelimde 😅
Moonlight0 aslında senlik bi durum yok biraz olayların üzerine geldin herkes o yüzden gergin. Burada yazışan kadınlara ağır hakaretler edildi de buradan konu açıp açıp malzeme toplayıp gidip Kids te konu açanlar oldu. O yüzden artık sana denk geldi bi nebze aslında kızım sana söylüyorum gelinim sen anla tarzında bir yakarış oldu. Senlik bi durum yok niyetin iyiyse tabi ki sen de hoşgeldin aramıza 👍🏼
Moonlight0 bak canım Burda cinsellik linçlenmez ama senin “ HADİ BİRBİRİMİZİ ÇOŞTURALIM “ lafı tepki çekti ve bu tepki gösterenlere formun em anlayışlı üyeleri onlar bile tepki gösterdiyse gerçekten postunda yanlış kelime fazla . Burda yeri geliyor oyuncaklar konuşuluyor ama çoşturalım lafı etmedik hiç 🙏
Tinkerbell zamanında birbirimizi sulandıralım diyende oldu yine anlayışla karşıladık sulanan sulandı ama bu arkadaşın zamanlaması yanlış sabah olaylar olaylar oldu 😂😂
Olivetti nolduki ay merak ettim hastaydım giremedim 2 gün doğru düzgün
Tinkerbell birisi yine yan uygulamada bizi eleştirmiş . O postun ekran görüntüsünü alıp burda paylaştılar falan falan
Nimess evet haklısın o kelimem yanlıştı
ZRaporu bu yorumunuz beni gerçekten rahatlattı teşekkür ederim art niyetim piolmadıpına dair ne yapmam lazım sizi inandırmam için
Tinkerbell evet yanlış bir kelime kullanmış olabilirim ama bu şekildeki tepkiyi hakkettiği imi düşünmüyorum